112-nieuws: motorongeluk in Ulvenhout • auto ondersteboven op A58 - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: motorongeluk in Ulvenhout • auto ondersteboven op A58

4 juli om 19:20 • Aangepast 12 juli om 11:59
nl
Wachten op privacy instellingen...
In dit liveblog hielden we je deze maandag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

Dit liveblog is gesloten.

Liveblog

22.30

Man en vrouw op motor gewond in Ulvenhout

Bij een ongeval op de Daesdonckseweg in Ulvenhout is een motor met een vrouw en een man van de weg geraakt. Het tweetal raakte gewond en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De motor eindigde tussen een boel bomen naast de weg. De brandweer heeft de bomen omgezaagd zodat de medewerkers van de ambulance hun werk konden doen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto: Perry Roovers/SQ Vsion
Foto: Perry Roovers/SQ Vsion
19.16

Treinverkeer tussen Den Bosch en Nijmegen hervat

Tussen Den Bosch en Nijmegen rijden weer treinen. Eerder vandaag was dat niet het geval door een kapotte bovenleiding. Die is tijdens noodwerkzaamheden hersteld.

17.35

Geen treinen tussen Den Bosch en Nijmegen

Vanwege een kapotte bovenleiding rijden er tot zeven uur vanavond geen treinen tussen Den Bosch en Nijmegen. Dat meldt de NS.

Wachten op privacy instellingen...
17.24

Politie zoekt doorrijder na ongeval waarbij vrouw zwaargewond raakte

De politie beschouwt een bestuurder die zondagmiddag betrokken was bij een ernstig ongeval en erna wegreed, als doorrijder. Dit is een strafbaar feit. Op de A58 bij Oirschot ontstond de botsing, waarbij een vrouw zwaargewond raakte. De bestuurder van de andere auto - een donkerkleurige Peugeot stationwagen met fietsdrager - remde niet en reed door.

De aanrijding gebeurde rond 16.50 uur in de richting van Eindhoven naar Tilburg. De politie zoekt getuigen en eventuele dashcambeelden.

Foto: Sander van Gils/SQ Vision.
Foto: Sander van Gils/SQ Vision.
17.09

Boetes voor filmen ongeval en negeren rood kruis

Na het ernstige ongeval op de A16 van vanochtend, waarbij een tankwagen kantelde, zijn meerdere automobilisten de fout ingegaan. Drie bestuurders negeerden een rood kruis en reden op een rijbaan, waar ze niet mochten rijden. Daarnaast filmden vier mensen het ongeluk, terwijl ze achter het stuur zaten. Zij krijgen volgens de politie binnenkort een dikke prent op de deurmat.

Wachten op privacy instellingen...
17.04

Auto ondersteboven op A58 bij Breda

Een auto is op de A58 bij Breda op zijn kop beland. Hoe het ongeval kon gebeuren, is nog niet bekend. De bestuurder wordt door ambulancepersoneel nagekeken. Een andere auto die bij het ongeluk betrokken was, had lichte schade.

Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
14.20

Man aangehouden na rellen Helmond Sport - FC Den Bosch

Een man heeft zich bij de politie gemeld, omdat hij betrokken zou zijn geweest bij de rellen na de voetbalwedstrijd Helmond Sport - FC Den Bosch van twee maanden geleden. De politie publiceerde vrijdag foto's online van 17 nog niet-geïdentificeerde verdachten. De man herkende zich en hij belde de politie. De man is opgepakt. De politie laat weten op korte termijn meer aanhoudingen te verrichten.

Supportersgroepen gingen in mei met elkaar op de vuist na de Brabantse derby. Toen de politie ingreep, werden agenten bekogeld met vuurwerk, stenen en blikken drank.

LEES OOK: Dit zijn 17 hooligans die de politie zoekt na Helmond Sport-FC Den Bosch

13.30

Chauffeur bestelbus met schrik vrij bij ongeluk

Op de snelweg A2 bij Maarheeze heeft de bestuurder van een bestelbus de macht over het stuur verloren. De wagen botste daarop tegen de middengeleider en kwam dwars op de snelweg tot stilstand. Bij het ongeluk, dat om halfeen maandagmiddag gebeurde, raakte niemand gewond.

Wel zijn twee rijstroken in de richting van Eindhoven afgesloten voor het verkeer. Het verkeer wordt over de vluchtstrook geleid. De vangrail raakte beschadigd en zal later gerepareerd moeten worden. Rond kwart voor twee stond er een file van 4 kilometer tussen het Limburgse Weert en Leende, de vertraging was bijna 25 minuten, zo meldt de ANWB.

De beschadigde vangrail en de 'gecrashte' bestelwagen (foto: WdG/SQ Vision Mediaprodukties).
De beschadigde vangrail en de 'gecrashte' bestelwagen (foto: WdG/SQ Vision Mediaprodukties).
De weg moest worden afgesloten door Rijkswaterstaat en de politie (foto: WdG/SQ Vision Mediaprodukties).
De weg moest worden afgesloten door Rijkswaterstaat en de politie (foto: WdG/SQ Vision Mediaprodukties).
12.48

File op A58

Verkeer op de snelweg A58 moet maandagmiddag rekening houden met een file tussen Breda en Eindhoven. Bij Oirschot staat een kapotte auto stil op de rechterrijstrook. Die rijstrook is daarom afgesloten. Dit leidde rond halfeen tot een halfuur vertraging vanaf knooppunt De Baars. Ook de andere kant op - in de richting van Tilburg - staat een file, vanwege de vrachtwagen die maandagochtend vroeg kantelde op de A16 bij Galder. Dit leidt tot ongeveer tien minuten vertraging vanaf Bavel.

Wachten op privacy instellingen...
10.32

Automobilist brengt politie op spoor drugshuis

In een huis aan de Kempenerrandweg in Etten-Leur zijn zondag wapens (waaronder twee tasers, een luchtdrukwapen en een wapenstok), GHB, xtc-pillen en enkele zakjes speed en henneptoppen in beslag genomen. De politie besloot naar dit huis te gaan nadat eerder op de dag een automobilist opvallend rijgedrag vertoonde toen een agent hem aansprak tijdens een verkeerscontrole op de Grauwe Polder. Hij gedroeg zich nogal ontwijkend en had wat gebruikershoeveelheden speed en GHB bij zich. In het politiebureau zag een argwanende agent dat er meerdere meldingen waren binnengekomen dat vanuit het huis van de man drugs zou worden gedeald. Daarop werd besloten naar het huis te gaan. De verdachte wordt verhoord.

07.48

Automobilist botst tegen trailer op A17

Een automobilist is maandagochtend gewond geraakt bij een ongeluk op de snelweg A17. Hij botste op de achterkant van een trailer. Dit gebeurde op de afrit bij Oud Gastel. De bestuurder is in een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Vanwege het ongeluk werd een rijstrook afgesloten. Hierdoor ontstond een file richting Roosendaal. Hoe het ongeluk kon gebeuren, wordt onderzocht. De auto is door bergingsbedrijf getakeld.

Wachten op privacy instellingen...
Het ongeluk op de A17 bij Oud Gastel (foto: Christian Traets/SQ Vision).
Het ongeluk op de A17 bij Oud Gastel (foto: Christian Traets/SQ Vision).
07.38

Vrachtwagen kantelt op A16

De A16 van Breda richting de Belgische grens is maandagochtend afgesloten bij knooppunt Galder. Daar kantelde een vrachtwagen die aardappelzetmeel vervoerde. "We verwachten een paar uur bezig te zijn met de afhandeling", waarschuwt Rijkswaterstaat.

LEES OOK: A16 tussen Breda en Belgische grens dicht door gekantelde vrachtwagen

Wachten op privacy instellingen...
05.30

Man aangehouden na brand bij flat Eindhoven

Een 48-jarige man uit Eindhoven is zondagavond aangehouden op verdenking van brandstichting in een appartementencomplex aan het Victoriapark in Eindhoven. Die brand werd rond halfelf ontdekt. De brandweer bluste het vuur. De verdachte werd korte tijd later aangehouden. Hij vertoonde volgens de politie verward gedrag. "En vormde mogelijk een gevaar voor zichzelf en anderen." De verdachte is voor verder onderzoek naar een politiebureau gebracht.

De 48-jarige man zou brand hebben gesticht in een appartementencomplex aan het Victoriapark in Eindhoven (foto: SQ Vision).
De 48-jarige man zou brand hebben gesticht in een appartementencomplex aan het Victoriapark in Eindhoven (foto: SQ Vision).
05.26

Autobrand in Helmond

Een auto is zondagnacht in vlammen opgegaan in de Frans Halslaan in Helmond. Het vuur werd rond kwart voor vijf ontdekt. Toen de brandweer aankwam, stond de auto al in lichterlaaie. Die was niet meer te redden. Hoe de brand kon ontstaan, wordt onderzocht. Bij de brand raakte niemand gewond.

Wachten op privacy instellingen...
23.46

Auto tegen boom in Heesch

In een scherpe bocht op de Zoggelsestraat in Heesch is zondagavond rond elf uur een automobilist tegen een boom gebotst. Dit gebeurde vlakbij de Nieuwe Erven. In de auto zaten meerdere mensen. Volgens een 112-correspondent zouden twee van hen zwaargewond zijn. De brandweer moest het dak van de auto halen om zeker een van hen te kunnen bevrijden. Vanwege de ernst van de situatie landde een traumaheli. Een van de inzittenden is onder begeleiding van de trauma-arts in een ambulance naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.