Liveblog

112-nieuws: brand in schuur van boer • boerenprotest in Leende en Liessel

6 juli 2022 om 21:34 • Aangepast 7 juli 2022 om 11:00
nl
In dit liveblog houden we je deze woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Het liveblog is gesloten.

Liveblog

21.31

Brand in schuur van boer

In een grote schuur van een boer aan de Hoeven in Milheeze is woensdagavond brand uitgebroken. In de schuur lag stro. De brandweer heeft het stro uit de schuur gehaald. Er waren drie blusvoertuigen en twee hoogwerkers opgeroepen om het vuur te bestrijden. Een watercontainer moest ervoor zorgen dat er voldoende water voorradig was. Een deel van de straat was afgesloten zodat de brandweer zijn werk kon doen. Rond kwart over tien meldde de brandweer dat de brand onder controle was.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
18.45

Brand in bovenwoning in Helmond

In een bovenwoning in de Heistraat in Helmond heeft woensdagmiddag een kleine brand gewoed. De brand is mogelijk ontstaan na werkzaamheden aan de achterkant van de huis. De brand was snel geblust waardoor de schade beperkt bleef. Niemand raakte gewond.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
17.00

Boerenprotest bij Leende (A2) en Liessel (A67)

Op een viaduct over de A2 bij Leende voeren enkele boeren actie tegen de stikstofplannen van de overheid. Ook naast de snelweg hebben enkele protesterende boeren hun tractoren gestald. Ook bij Liessel wordt geprotesteerd. De boeren staan op een viaduct over de A67.

16.45

100 kilo cocaïne verstopt in auto, straatwaarde 7,5 miljoen euro

In een verborgen ruimte van een auto is honderd kilo cocaïne gevonden. Dat gebeurde tijdens een controle in het Bagven Park in Breda. Een 24-jarige Belg is aangehouden. De straatwaarde van de gevonden partij cocaïne is ongeveer 7,5 miljoen euro.

LEES MEER: 100 kilo cocaïne verstopt in auto, straatwaarde 7,5 miljoen euro

Foto: Politie
Foto: Politie
16.30

Veertig bekeuringen in Roosendaal na melding overlast

Agenten en handhavers van de gemeente Roosendaal hebben de afgelopen dagen veertig bekeuringen uitgedeeld. Dat gebeurd na meldingen van overlast in de Molenstraat, Hoogstraat en de Brugstraat. Er werd onder meer bekeurd voor dronkenschap (1x), alcoholgebruik op straat (18x), fout parkeren (9x), bedelen (1x) en verkeersovertredingen (11x).

16.00

Auto en scooter botsen in Roosendaal

Op een oversteekplaats op de Laan van Brabant in Roosendaal zijn een auto en scooter tegen elkaar gebotst. Het ongeluk gebeurde rond kwart over twee. De scooterrijdster viel en is nagekeken door een ambulanceverpleegkundige. De scooterrijdster hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet bekend.

Foto: Christian Traets (SQ Vision)
Foto: Christian Traets (SQ Vision)
15.03

Bedrijfsbus uitgebrand in Veldhoven


Een bedrijfsbus is spontaan in brand gevlogen op de Kempenbaan in Veldhoven. Daarbij vielen geen gewonden. De weg was wel een tijd afgesloten. De bus zal worden weggetakeld, daarna kan de weg worden gerepareerd.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision
Foto: Rico Vogels/SQ Vision
Foto: Rico Vogels/SQ Vision
Foto: Rico Vogels/SQ Vision
14.41

Overval op supermarkt in Bergen op Zoom

Een man heeft een drogisterij aan de Bloemendaal in Bergen op Zoom overvallen. Voor zover bekend raakte daarbij niemand gewond. Het is niet bekend of de overvaller iets heeft buitgemaakt. Hij vluchtte te voet. De politie is naar hem op zoek.

Wachten op privacy instellingen...
13.11

Man vermist in Bergen op Zoom

Een 46-jarige man wordt vermist in Bergen op Zoom. Dat meldt de politie via Burgernet. Hij is te herkennen aan witte pigmentvlekken over zijn hele lijf en draagt donkerblauwe werkkleren met de opdruk GLERUM. Hij zou mogelijk ook een groen petje dragen.

Wachten op privacy instellingen...
12.36

Vermiste vrouw Etten-Leur gevonden

In Etten-Leur werd een tijdlang een 72-jarige vrouw vermist. Zij is inmiddels weer in goede gezondheid gevonden. Dat meldt de politie via Burgernet.

Wachten op privacy instellingen...
12.05

Gezochte man incident 'IJzeren Man' aangehouden

De man die al even door de politie werd gezocht voor een misdrijf bij natuurbad De IJzeren Man in Eindhoven, is woensdagochtend aangehouden. Het gaat om een 32-jarige inwoner van Dordrecht. Na aandringen van de politie, meldde hij zichzelf op het bureau in Eindhoven. Onlangs bracht de politie een foto naar buiten, waar de man herkenbaar op te zien was. Dat leverde meerdere tips op, die nu tot zijn arrestatie hebben geleid.

Wachten op privacy instellingen...
11.19

Treinverkeer tussen Eindhoven en Weert weer op gang

Na een aanrijding op het spoor, reden er vanochtend lange tijd geen treinen tussen Eindhoven en Weert. Inmiddels is het spoor weer vrijgegeven en komt het treinverkeer weer langzaam op gang.

Wachten op privacy instellingen...
10.53

Politie zoekt getuigen drugsdumping

Wachten op privacy instellingen...
10.19

Ongeluk op A2 bij Best

Zeker één auto is zwaar beschadigd geraakt na een ongeluk op de A2 bij Best. Wat er precies gebeurd is, is nog onduidelijk. Wel is aan de schade aan de voorkant van de auto te zien, dat het een behoorlijke klap moet zijn geweest. Het is niet bekend hoe het met de bestuurder van de auto is.

Na het ongeluk werden de twee rechterrijstroken afgesloten, omdat er ook behoorlijk wat olie op de weg lag. Daardoor is de vertraging daar opgelopen tot zeker drie kwartier. Omrijden kan via Tilburg over de A65 en A58.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Sander van Gils/SQ Vision
Foto: Sander van Gils/SQ Vision
07.42

File A67 na ongeluk bij Geldrop

Na een ongeluk op de A67 bij Geldrop, is in de richting van Venlo naar Eindhoven een lange file ontstaan. Er was daar een tijdlang maar één rijstrook beschikbaar, maar inmiddels is de weg weer vrij. De vertraging liep op het hoogtepunt op tot ruim een uur.

Wachten op privacy instellingen...
07.39

Man naar ziekenhuis na brand in appartement

Een man is woensdagochtend gewond geraakt bij een brand in een appartement aan de Jacob van Ruijsdaelstraat in Roosendaal. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens een 112-correspondent gaat het om de bewoner van het pand. Door de hitte klapte ook een raam van een bovenliggend appartement. Daar zou ook rookschade zijn.

Christian Traets/SQ Vision Mediaprodukties.
Christian Traets/SQ Vision Mediaprodukties.
07.23

Geen treinen tussen Eindhoven en Weert

Tussen Eindhoven en Weert rijden voorlopig geen treinen door een aanrijding op het spoor. De stremming duurt volgens de NS tot ongeveer kwart voor elf 's ochtends.

Wachten op privacy instellingen...
05.19

Auto botst op N279 en komt tegen vangrail tot stilstand

Een auto is na een botsing in de nacht van dinsdag op woensdag weggesleept van de N279. Dit gebeurde tussen Helmond en Asten. Hoe het ongeval kon gebeuren, is niet bekend.

Wachten op privacy instellingen...
04.00

Trailer met 100 vaten vliegt in brand, waarschijnlijk drugsafval

Een vrachtwagentrailer met zo'n 100 vaten is dinsdagavond laat in brand gevlogen in het buitengebied van Roosendaal. Waarschijnlijk gaat het om een grote dumping en vernietiging van drugsafval. Een deel van de vaten is door de brand gaan lekken.

Foto: Christian Traets/SQ Vision Mediaprodukties.
Foto: Christian Traets/SQ Vision Mediaprodukties.
01.00

Nieuwe auto staat binnen half uur in brand

Een automobilist heeft dinsdag niet veel plezier van zijn nieuwe auto gehad. Binnen een half uur stond de auto in brand. Dat gebeurde rond half zeven 's avonds op de Europaweg in Helmond.

De bestuurder had tijdens het rijden al in de gaten dat iets niet in orde was. Daarop parkeerde hij de auto in de berm van de weg. Kort daarna begon de auto te branden. Een andere automobilist probeerde met een brandblusser het vuur uit te krijgen. Inmiddels was de brandweer bij de plek van de brand gekomen. Brandweerlieden hebben vervolgens de auto geblust. De oorzaak van de brand is onbekend.

Foto: Harrie Grijseels (SQ Vision)
Foto: Harrie Grijseels (SQ Vision)
00.00

Schennispleger in Eindhoven

Bij de politie in Eindhoven zijn de afgelopen dagen meerdere meldingen binnengekomen over een man die op verschillende plekken in de stad zijn geslachtsdeel heeft getoond. Ook vanuit de omgeving van Eindhoven kwamen meldingen binnen. Het gaat om een man van boven de 60 jaar. Hij heeft grijs/wit lang haar en ook een grijs/witte baard. De laatste keer dat hij is gezien reed hij op een sportieve fiets.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!