Deze PSV-legendes krijgen een plekje in de gloednieuwe Walk of Fame - Omroep Brabant
Video

Deze PSV-legendes krijgen een plekje in de gloednieuwe Walk of Fame

16 juli om 16:00 • Aangepast 18 juli om 10:44
nl
Wachten op privacy instellingen...
PSV heeft zijn topvoetballers geëerd met een plekje in de splinternieuwe Walk of Fame in het Philips Stadion. Fans mochten stemmen op welke PSV'ers een plaats verdienden in deze eregalerij. Luc Nilis, Phillip Cocu, Hans van Breukelen en Berry van Aerle waren zaterdagmiddag aanwezig om de voet- en handafdrukken te onthullen tijdens de PSV FANdag.
Profielfoto van Luuk van Grinsven
Geschreven door
Luuk van Grinsven

Luc Nilis:

“Nooit verwacht dat ik zo’n speciale plek zou gaan krijgen in dit stadion. Ik wist natuurlijk dat ik goed lig bij de fans, maar op deze manier is het wel heel bijzonder.”

Phillip Cocu:

“Heel bijzonder en een heel mooi initiatief. Eervol om zo’n plek te hebben in het stadion.”

Hans van Breukelen:

“Ik voel het als een hele grote eer dat supporters mij hebben gekozen om in de Walk of Fame te zetten. Een mooiere waardering kun je niet krijgen. Zeker omdat we hier zoveel goede keepers hebben gehad maakt het me heel trots.”

Berry van Aerle:

“Als je in een Walk of Fame mag komen bij een club waar ik dertien jaar gespeeld heb en nu nog steeds werk, krijg je echt kippenvel. Zeker ook omdat je merkt dat de fans je nog niet vergeten zijn.”

Ook de familie van de voormalige topschutter Willy van der Kuijlen had een afvaardiging gestuurd voor de ceremonie. Zoon Mark onthulde de voetafdruk van zijn vader. Later op de dag maakte PSV de overige zes iconen bekend die in de Walk of Fame komen. Dit zijn Ruud van Nistelrooij, Mark van Bommel, Ronaldo, Arjen Robben, Heurelho Gomes en Mateja Kežman.

LEES OOK: PSV onthult eerste namen van PSV'ers met voetafdrukken op Walk of Fame

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.