Liveblog

112-nieuws: vrachtwagen ramt pand • frontale botsing Vlijmen

20 juli 2022 om 21:58 • Aangepast 21 juli 2022 om 10:18
nl
In dit liveblog hielden we je deze woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

22.55

Dit liveblog is afgesloten.

21.54

Frontale botsing tussen twee auto's in Vlijmen

Twee auto's zijn woensdagavond frontaal tegen elkaar gebotst op de Vendreef in Vlijmen. Ambulancepersoneel heeft enkele mensen nagekeken, maar niemand hoefde naar het ziekenhuis. Beide wagens zijn weggetakeld. Hoe het ongeval kon gebeuren, is niet bekend.

Foto: Iwan van Dun/SQ Vision.
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision.
17.50

Automobilist wijkt uit en belandt bijna in sloot

Een vrouw is woensdagmiddag bijna in de sloot beland met haar auto, toen ze moest uitwijken voor een tollende tegenligger. Dit gebeurde op de Stipdonk tussen Helmond en Someren. Haar auto is in de berm, vlak voor de sloot tot stilstand gekomen. Waardoor de tegemoetkomende automobilist de macht over het stuur verloor, is niet bekend. Niemand is bij het ongeluk gewond geraakt.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
15.00

Vrachtwagen ramt pand in Asten

Op de Industrielaan in Asten heeft een vrachtwagen de aanbouw van een gevel van een bedrijfsmagazijn geramd. Hierdoor is de gevel ontzet en zijn ramen gesneuveld. Niemand mag het pand meer in. Het gebouw moet op stevigheid worden geïnspecteerd. Ook de vrachtwagen heeft aanzienlijke schade opgelopen. Die moest worden weggesleept. Er is niemand gewond geraakt.

13.15

Bestuurder snorscooter schrikt en komt ten val

Op de Gastelseweg in Roosendaal is de bestuurder van een snorscooter onderuit gegaan. Dat gebeurde rond kwart voor twaalf. Bij de uitrit van een bedrijventerrein kwam een vrachtwagen uitgereden, vermoedelijk is de scooterrijder daarvan geschrokken en gevallen. De scooterrijder kwam met zijn hoofd tegen een lantaarnpaal terecht. Het slachtoffer is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Christian Traets/SQ Vision
Foto: Christian Traets/SQ Vision
12.10

Agent en omstanders redden uitgeput vosje

Aan de Wielewaal in Geldrop is een jonge vos gered door een agent en enkele omstanders. Het dier was uitgeput geraakt. Met hulp van de dierenambulance kreeg het vosje eerste hulp. Daarna kan het vosje verder herstellen.

Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
10.55

Taxi vliegt tijdens rijden in brand

Een taxi die vanaf de A27 de afslag Breda-Noord nam, is tijdens het rijden in brand gevlogen. De chauffeur kon de auto onderaan de afrit parkeren en op tijd uit zijn auto stappen. De brandweer kon de brand vrij snel blussen. In de auto zaten geen passagiers.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
10.30

Frontale botsing in Waalre, twee gewonden

Bij een frontale botsing op de Heikantstraat in Waalre zijn twee mensen gewond geraakt. Een van de bestuurders was door onbekende oorzaak met zijn auto op de verkeerde weghelft geraakt. Daar botste hij tegen een tegemoetkomende auto. Beide bestuurders zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het met ze gaat, is niet bekend.

10.10

Grote boomtak valt op geparkeerde auto

Op een parkeerplaats bij een appartementencomplex aan de Wethouder van Eschstraat in Oss is vanochtend een grote tak van een boom afgebroken. De tak kwam op een geparkeerde auto terecht. De brandweer moest er aan te pas komen om tak in stukken te zagen. Waardoor de tak is afgebroken is niet duidelijk. De schade aan de auto is onbekend.

09.55

Ongeluk op A2 bij Eindhoven

Op de A2 bij Eindhoven is vanuit de richting van Maastricht een ongeluk gebeurd. Bij knooppunt Batadorp zijn twee rijstroken dicht. De vertraging voor het verkeer is ongeveer een kwartier.

Wachten op privacy instellingen...
08.08

Weer schietpartij in Oss

In de Merelstraat in Oss is vanochtend een schietpartij geweest. Het is derde schietpartij binnen een week in Oss. De politie kan nog niet zeggen wat er precies is gebeurd. Bij de eerdere schietpartijen in Oss waren twee huizen het doelwit. Het is de tweede keer dat er in de Merelstraat werd geschoten.

Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
08.05

Gewonden bij frontale botsing

Op de Kapelstraat in Middelrode zijn rond kwart over zeven vanochtend twee auto's frontaal op elkaar gebotst. Volgens een 112-correspondent zijn de beide automobilisten gewond naar het ziekenhuis gebracht. Twee ambulances en een traumahelikopter werden ingezet. Over de toedracht van het ongeluk is nog niks bekend.

04.00

Autobrand in Helmond

Aan de Gravenstraat in Helmond zijn vanochtend vroeg twee auto uitgebrand. Een busje zou volgens een 112-correspondent rond vier uur eerst zijn gaan branden, vervolgens vloog een auto die voor het busje geparkeerd stond ook in brand. Een huis in de straat raakte ook beschadigd.

De oorzaak van de brand is niet bekend. Brandstichting wordt niet uitgesloten. De politie heeft een burgernetbericht verspreid.

Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision.
Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision.
00.00

Auto belandt in sloot: inzittenden nemen de benen

Hulpdiensten zijn gisteravond laat massaal uitgerukt voor een ongeluk aan de Koesteeg in Sprang-Capelle. Een bestuurder raakte er iets voor middernacht door onbekende oorzaak met zijn auto van de weg, ramde een boom en een lantaarnpaal en belandde vervolgens meters lager in een sloot. Hulpdiensten hebben op de plek van het ongeluk nog gezocht naar mogelijke slachtoffers.

De bestuurder en een andere inzittende hadden volgens een 112-correspondent na het ongeluk echter de benen genomen. De politie zou hen later thuis hebben getroffen. Volgens de 112-correspondent zijn ze voor de zekerheid nog in de ambulance nagekeken, maar ze hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

Waardoor de bestuurder van de weg raakte en waarom hij en de andere inzittende er na het ongeluk vandoorgingen, is niet duidelijk. Dit wordt door de politie onderzocht.

Foto: Iwan van Dun / SQ Vision.
Foto: Iwan van Dun / SQ Vision.
De auto belandde in een sloot (foto: Iwan van Dun / SQ Vision).
De auto belandde in een sloot (foto: Iwan van Dun / SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!