Liveblog

112-nieuws: knal blijkt geen kogel maar duif • auto ramt bord op N65

21 juli 2022 om 15:01 • Aangepast 22 juli 2022 om 10:14
nl
In dit liveblog houden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten.

22.20

Getuigen gezocht van autobrand in Vlijmen

De politie vermoedt dat er sprake is van brandstichting en is daarom op zoek naar getuigen van een autobrand aan de Julianastraat in Vlijmen.

Wachten op privacy instellingen...
21.36

UPDATE - Vermiste man bij A16 is terecht

Wachten op privacy instellingen...
20.20

Zoektocht naar man in Breda na voorval op A16

De politie is op zoek naar een 35-jarige man in Breda. Hij wordt gezocht vanwege een voorval op de A16. De politie benadrukt dat de man niet benaderd mag worden. Als iemand hem treft, is het advies om 112 te bellen, zo is te lezen in een Burgernet-melding.

Wachten op privacy instellingen...
18.39

Automobilisten op de bon in Someren, snelheden van 130 km per uur gemeten

Op de Witvrouwenbergweg in Someren zijn ruim tweehonderd automobilisten geflitst. De maximum snelheid in deze straat is vijftig kilometer per uur. Er zijn snelheden van 130 kilometer per uur gemeten, zo laat de verkeerspolitie Oost-Brabant weten.

Wachten op privacy instellingen...
18.21

Automobilist ramt verkeersbord op N65

Een automobilist heeft donderdagavond een verkeersbord geramd aan de N65 ter hoogte van Udenhout. Op het moment dat de politie arriveerde, bleek de bestuurder te zijn gevlogen. Hij was naar een nabijgelegen hamburgerrestaurant gelopen. De bestuurder raakte niet gewond, zijn auto liep wel flinke schade op.

De oorzaak van de aanrijding is niet bekend, een rijbaan werd tijdelijk afgesloten zodat het voertuig afgevoerd kon worden.

Foto: Toby de Kort - SQ Vision
Foto: Toby de Kort - SQ Vision
Foto: Toby de Kort - SQ Vision
Foto: Toby de Kort - SQ Vision
18.59

Knal blijkt geen kogel maar een duif tegen het raam

Een inwoner van Zundert dacht donderdagavond dat er geschoten werd en belde daarom de politie. Uiteindelijk bleek het om een duif te gaan die tegen een raam was gevlogen.

De melding werd gedaan door iemand aan de Azalearing in Zundert. De politie twitterde even later dat het niet om een schietincident ging op dit adres. "Het was alles behalve dat, het bleek een duif tegen het raam te zijn", zo laat ze weten.

Wachten op privacy instellingen...
17.41

File op A27 na ongeval

Wachten op privacy instellingen...
16.15

Verwarde vrouw zit op grote hoogte, arrestatieteam haalt haar naar beneden

Een verwarde vrouw is donderdagmiddag door een arrestatieteam overmeesterd nadat ze een aantal uur op een erker zat bij een hotel in Waalwijk. De politie zette een onderhandelaar in om de vrouw naar binnen te praten, maar dat wilde niet lukken.

De brandweer uit Breda kwam ter plaatse met een springkussen, voor het geval de vrouw toch naar beneden zou springen. De brandweer van Waalwijk zorgde voor een hoogwerker. In totaal waren zo'n 25 mensen in touw om de vrouw veilig naar beneden te krijgen.

Uiteindelijk kwam een arrestatieteam erbij, de vrouw werd afgeleid en uiteindelijk door het arrestatieteam overmeesterd. De vrouw stribbelde niet tegen en is uiteindelijk door ambulancepersoneel meegenomen. Zij zal worden overgedragen aan een zorginstelling voor hulp.

Foto: Iwan van Dun - SQ Vision
Foto: Iwan van Dun - SQ Vision
Foto: Iwan van Dun - SQ Vision
Foto: Iwan van Dun - SQ Vision
Foto: Iwan van Dun - SQ Vision
Foto: Iwan van Dun - SQ Vision
Foto: Iwan van Dun - SQ Vision
Foto: Iwan van Dun - SQ Vision
15.40

Man gaat onderuit met scooter en raakt gewond

Een scooterrijder is donderdagmiddag onderuit gegaan met zijn scooter op de Molenkamp in Nuenen. Op de kruising met de Collseweg bleek het wegdek erg glad. De bestuurder wilde de bocht maken maar gleed onderuit. Hij is in een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto: Dave Hendriks - SQ Vision
Foto: Dave Hendriks - SQ Vision
15.17

Jonge vrouw vermist in Breda

Een 23-jarige vrouw met een verstandelijke beperking wordt vermist in Breda. De politie heeft een Burgernet-melding uitgedaan. Daarin is te lezen dat de vrouw vermist is geraakt aan de Speelhuislaan.

Wachten op privacy instellingen...
14.57

Gewonde bij botsing tussen fietsers

Op de Koesmacht in Boekel zijn twee fietsers op elkaar gebotst. Een van de fietsers is daarbij gewond geraakt. Een traumahelikopter is opgeroepen en twee ambulances en de politie zijn aanwezig. De fietser wordt met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Marco van den Broek/SQ Vision.
Foto: Marco van den Broek/SQ Vision.
13.12

Hardloper aangereden door auto

Een hardloper is op de oversteekplaats van de Overkroetenlaan met de Westerhagelaan in Breda aangereden door een auto. De hardloper raakte gewond en is door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto reed in eerste instantie door. Even later kwam er een man te voet aangelopen, die in de politiewagen werd meegenomen. Het is onduidelijk of hij inderdaad de bestuurder van de auto was.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision
Foto: Perry Roovers/SQ Vision
13.06

Tak breekt af door storm

De brandweer in Liempde is uitgerukt, nadat een afgebroken tak voor een gevaarlijke situatie zorgde op het Tooseplein. De tak werd met behulp van een hoogwerker doorgezaagd. Omdat er auto's onder de boom geparkeerd stonden, moest de tak met een lijn naar een plek met meer ruimte geleid worden.

Foto: Sander van Gils/SQ Vision
Foto: Sander van Gils/SQ Vision
Foto: Sander van Gils/SQ Vision
Foto: Sander van Gils/SQ Vision
11.22

Man aangehouden voor drugshandel

Een 19-jarige man uit Roosendaal is woensdagavond opgepakt door de politie. Hij reed toen in de Rembrandtgalerij op een snorfiets en agenten lieten hem stoppen, omdat hij vermoedelijk te hard reed. Toen ze de bestuurder en zijn snorfiets controleerden, roken ze een sterke henneplucht. De man gaf de agenten geen toestemming om onder zijn buddyseat te kijken. Hij werd toen aangehouden en zijn snorfiets is in beslag genomen voor verder onderzoek.

Uiteindelijk vonden agenten ongeveer een kilo aan henneptoppen in de snorfiets. Er lag ook duizend euro contant geld. De man zit nog vast op verdenking van drugshandel.

10.31

Mannen vechten midden op A58

Twee bestuurders zijn op de vuist gegaan midden op de A58, bij Sint Willebrord. De politie heeft een proces verbaal opgemaakt, omdat ze zich zodanig gedroegen dat het voor andere weggebruikers gevaarlijk was.

LEES OOK: Bestuurders vechten midden op A58 met elkaar na botsing

09.57

Tilburgers mishandeld in een vakantiehuis

Twee jongens van 16 en 17 jaar oud uit Tilburg zijn woensdagmiddag mishandeld door een groep jongens. Dat gebeurde toen ze in hun vakantiehuis in het Zeeuwse dorp Cadzand waren. De Tilburgers zijn niet ernstig gewond geraakt. De politie is een onderzoek gestart.

LEES OOK: Twee jonge Tilburgers (16 en 17) mishandeld in een vakantiehuis

09.35

Gewonden na kettingbotsing in Eindhoven

Op de John F Kennedylaan in Eindhoven zijn vier auto's op elkaar gebotst. Vermoedelijk is dit ontstaan nadat de achterste auto op stilstaande auto's botste en zo de rest tegen elkaar duwde. Meerdere ambulances en de brandweer waren aanwezig. Bij een van de auto's zat een deur klem. Een vrouw is gewond geraakt en met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Na het ongeluk ontstond een flinke file. De voertuigen worden getakeld.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
06.00

A27 vrijgegeven na vrachtwagenbrand

De A27 van Gorinchem richting Breda is donderdagochtend rond zes uur vrijgegeven. Een brandende vrachtwagen veroorzaakte urenlang problemen op de snelweg. Die brand brak rond tien uur woensdagavond uit. In eerste instantie werd de A27 volledig afgesloten tussen Hooipolder en Oosterhout. Na enige tijd werd de weg van Breda richting Gorinchem weer vrijgegeven. Het vrijgegeven van de weg richting Breda liet wat langer op zich wachten.

LEES OOK: Brandende truck veroorzaakte urenlang problemen op A27 bij Raamsdonksveer

00.55

Scooter in vlammen op in Roosendaal

Naast een trapveldje aan de Elisadonk in Roosendaal is woensdagavond laat een elektrische scooter in vlammen opgegaan. De brand werd rond elf uur ontdekt. Bij aankomst van de brandweer stond de scooter al volledig in lichterlaaie. De brandweer heeft de scooter geblust. Een 112-correspondent vermoedt dat het gaat het om een scooter van Go Sharing. Die zijn deze maand in gebruik genomen in Roosendaal. Hoe de brand kon ontstaan wordt onderzocht.

De brand aan de Elisadonk in Roosendaal werd rond elf uur woensdagavond ontdekt (foto: Christian Traets/SQ Vision).
De brand aan de Elisadonk in Roosendaal werd rond elf uur woensdagavond ontdekt (foto: Christian Traets/SQ Vision).
21.54

Frontale botsing auto's in Vlijmen

Twee auto's zijn woensdagavond frontaal tegen elkaar gebotst op de Vendreef in Vlijmen. Ambulancepersoneel heeft enkele mensen nagekeken, maar niemand hoefde naar een ziekenhuis gebracht te worden. Beide auto's zijn getakeld. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet bekend.

Foto: Iwan van Dun/SQ Vision.
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!