Fenna (9) krijgt een mooi afscheid, 20.000 euro binnen een dag opgehaald

4 augustus 2022 om 22:52 • Aangepast 5 augustus 2022 om 22:44
nl
Fenna uit Breda (9) krijgt het afscheid dat ze verdient. Binnen een dag is er ruim 20.000 euro opgehaald voor een begrafenis of crematie. De inzamelingsactie werd opgezet door een vriendin van de moeder.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

"We willen zo graag dat dit lieve meisje en haar ouders het afscheid krijgen wat ze zo ontzettend verdienen", zo stond bij de beschrijving van de inzamelingsactie. "Via deze weg hopen we bij te kunnen dragen aan het mooiste afscheid wat ze maar kan krijgen."

Stroom aan donaties
De donaties stroomden binnen. Mensen gaven bedragen, variërend van 5 tot 500 euro.

Veel donateurs staken de nabestaanden een hart onder de riem. 'Heel veel sterkte met het verlies van jullie meisje' en 'woorden schieten tekort' bijvoorbeeld.

Zwembadfilter
Zaterdag kwam Fenna met haar haren vast te zitten in het filter van het zwembad. Ze kon hier niet meer uit loskomen en is daardoor verdronken. Het gebeurde in het zwembad van camping La Dune des Sables in de Franse kustplaats Les Sables-d'Olonne.

Een omstander en badmeester zijn nog te hulp geschoten, maar konden het meisje niet meer redden. Plaatselijke media meldden dat de Franse justitie een onderzoek is gestart naar de toedracht van het ongeluk.

LEES OOK:

Doneeractie gestart voor 9-jarig meisje dat verdronk in Frans zwembad

Meisje verdrinkt nadat ze met haar haren verstrikt raakt in zwembadfilter

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!