112-nieuws: vermiste man dood gevonden in greppel • schuur in brand - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: vermiste man dood gevonden in greppel • schuur in brand

8 augustus om 19:06 • Aangepast 10 augustus om 09:37
nl
In dit liveblog hielden we je maandag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten

22.14

Brand in Waalrese villa onder controle

De brandweer heeft de komende nacht nog enkele uren nodig om de brand in de Waalrese villa te blussen. Er is extra verlichting opgebouwd voor de nacht. Er zijn nog ongeveer acht brandweerlieden aanwezig. Het sein brand meester is inmiddels gegeven.

21.54

UPDATE - Woningbrand blijkt schuurtje dat in brand staat

De woningbrand in de Dagvlinderstraat in Eindhoven blijkt een brand te zijn in een schuurtje bij een woning, dat meldt de brandweer. De eerste eenheid ter plaatse meldt dat de brand onder controle is. De brand is door hen geblust, ook een tuinslang van de buren is gebruikt.

Volgens een 112-correspondent bestaat het vermoeden dat de eigenaar van de schuur een wespennest weg wilde halen met behulp van vuur.

De schuur kon snel geblust worden (foto: SQ Vision).
De schuur kon snel geblust worden (foto: SQ Vision).
21.35

Brandweer rukt uit voor woningbrand in Eindhoven

De brandweer is maandagavond uitgerukt voor een woningbrand aan de Dagvlinderstraat. Ze is met meerdere eenheden onderweg, meldt de brandweer op Twitter.

21.08

Vermiste man dood gevonden in greppel Bergeijk

In een greppel aan de Diepveldenweg in Bergeijk is maandagavond een overleden man gevonden. Het gaat volgens de politie om een 21-jarige man uit Hapert. De man werd sinds zondag vermist.

LEES OOK: Vermiste man dood gevonden in greppel Bergeijk, mogelijk onderuit met motor

Wachten op privacy instellingen...
De motor van de omgekomen man ligt in de greppel en was nauwelijks te zien (foto: Rico Vogels - SQ Vision).
De motor van de omgekomen man ligt in de greppel en was nauwelijks te zien (foto: Rico Vogels - SQ Vision).
19.08

Trekker brandt uit bij distributiecentrum Aldi in Roosendaal

Een trekker is maandagavond uitgebrand bij het distributiecentrum van de Aldi in Roosendaal. Dat gebeurde aan de Tussenriemer. Op het terrein vloog de trekker met erachter een maaiarm door onbekende oorzaak in brand. Door de warmte vloog ook een lege vrachtwagentrailer en een met karton gevulde container in brand. De brand was snel onder controle, maar de brandweer is nog enige tijd bezig geweest met nablussen.

Foto: Christian Traets/SQ Vision.
Foto: Christian Traets/SQ Vision.
18.23

Vrouw zwaargewond na mishandeling na stapavond

Een vrouw is in de nacht van zaterdag op zondag zwaargewond geraakt na een stapavond in Eindhoven. Een 23-jarige man uit Breda viel haar tot twee keer toe aan. Ze kregen ruzie op de Stratumsedijk, waarna de vrouw wegliep. Twee mannen in een auto wilden haar helpen, waarna zij doelwit werden van de 23-jarige. Er vielen klappen, meldt de politie deze maandagmiddag.

De aangevallen vrouw werd door een bekende van haar meegenomen naar Veldhoven. Daar werd ze opnieuw lastiggevallen door de man. Hierbij viel hij haar aan. Omstanders overmeesterden de man, maar konden niet voorkomen dat de vrouw zwaar letsel opliep. De verdachte zit inmiddels vast. De politie roept getuigen op zich te melden.

16.23

Automobilist heeft engeltje op zijn schouder

Een jongeman is maandagmiddag met de schrik vrijgekomen, toen hij met zijn auto over de kop sloeg op de snelweg A67 bij Mierlo. Terwijl hij afsloeg om te tanken, raakte hij van de weg. Daarbij nam hij een paal met bewakingscamera's van het tankstation uit de grond. Wonder boven wonder raakte de man niet gewond.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: SQ Vision Mediaprodukties.
Foto: SQ Vision Mediaprodukties.
15.55

Brand in woning met rieten dak in Waalre

Wachten op privacy instellingen...
15.51

Scooterrijdster aangereden, vrouw naar ziekenhuis

Een vrouw op een scooter is maandagmiddag naar het ziekenhuis gebracht na een aanrijding in Eindhoven. Een automobilist zag haar over het hoofd op een rotonde bij de Muzenlaan. De voorruit en zijkant van de auto raakten beschadigd.

Foto: SQ Vision Mediaprodukties.
Foto: SQ Vision Mediaprodukties.
15.34

Ramen van woning en auto's vernield, twee mannen opgepakt

Een groep jongeren heeft zich zondagavond misdragen in Etten-Leur. Ruiten van een huis aan de Dasseburcht zijn ingeslagen, net als ramen van twee auto's. De politie heeft twee 19-jarige mannen opgepakt: een uit Breda en een uit Etten-Leur.

Om acht uur 's avonds kreeg de politie de melding dat 20 jongeren zich bij een huis hadden verzameld. Met knuppels gingen ze de woning en auto's van dezelfde bewoners te lijf. Even verderop zag de politie een groepje van vier lopen. Twee van hen zijn aangehouden. De reden van de geweldsuitbarsting zou een langer lopend conflict zijn, zegt de politie.

15.00

Fietser gewond na flinke val

Een fietser is maandagmiddag gewond geraakt nadat hij gevallen was op de Ramgatseweg in Raamsdonksveer. De man reed in een kuil in het fietspad en kwam flink ten val. Hij liep daardoor een hoofdwond op en was even buiten kennis.. Naast twee ambulances werd ook een traumahelikopter opgeroepen. De fietser is met spoed met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Eye4images/SQ Vision
Foto: Eye4images/SQ Vision
14.55

Brand in Eindhoven snel onder controle

In het Heihoefpad in Eindhoven is maandagmiddag brand uitgebroken in een klein bosgebied. De brandweer rukte met meerdere bluswagens uit en had het vuur snel onder controle.

13.30

Auto rijdt fietsster aan in Luyksgestel

Een fietsster is maandagmiddag in de Sengelbroeksestraat in Luyksgestel aangereden door een auto. De fietsster kwam met haar hoofd tegen de voorruit van de auto. Ze raakte daarbij gewond en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeluk gebeurde op de kruising met de Neerrijt. Omstanders verleenden eerste hulp. Ook werd een parasol boven het slachtoffer gehouden om haar te beschermen tegen de zon. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeluk.

Wachten op privacy instellingen...
rico_vogels_20220808113128_0
rico_vogels_20220808113128_0
12.15

Fietsster gewond na aanrijding

Bij een aanrijding met een auto is een fietsster gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde op de rotonde van de Burgemeester Schneiderlaan met de President Kennedylaan in Roosendaal. De gewonde vrouw is door het ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Agenten brachten de vrouw samen met haar fiets naar huis. Hoe het ongeluk kon gebeuren wordt door de politie onderzocht.

Foto: Christiaan Traets/SQ Vision
Foto: Christiaan Traets/SQ Vision
11.15

Man zorgt voor overlast op terras en wordt aangehouden

Een man is zaterdagavond aangehouden bij een café aan het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel. Volgens de politie had de man zich flink misdragen op het terras. Toen agenten hem daarop wilden aanspreken, begon de man te schreeuwen en spuugde hij richting de agenten. Daarop is hij aangehouden. De man, die zich verzette tegen zijn aanhouding, krijgt een proces-verbaal voor het verstoren van de openbare orde. Het Openbaar Ministerie bepaalt de hoogte van deze boete.

11.05

Wegwerkzaamheden Brienenoordbrug voorbij

De spoedoperatie op de Brienenoordbrug in de richting van Breda is uitgevoerd. De slagboom is vervangen en het proefdraaien is achter de rug. Er zijn geen rijstroken meer afgesloten.

10.30

Man (27) uit Heeze opgepakt voor poging tot inbraak

Een 27-jarige man uit Heeze is zondagnacht aangehouden bij een bedrijfspand aan de Parallelweg in Etten-Leur. Hij werd betrapt door een beveiliger toen hij probeerde in te breken. Een tweede man wist te ontkomen via een opening in het hekwerk.

Een beveiliger deed rond twee uur zijn controleronde bij het bedrijfspand. Hij zag twee mannen op het terrein lopen die daar niet thuis hoorden. De bewaker wist een van de verdachten tegen te houden. Agenten hebben hem kort daarna officieel aangehouden.

Uit nader onderzoek kwam naar voren dat de verdachte vaker is aangehouden voor inbraken. De verdachte zit nog vast.

08.25

Man met voeten bekneld onder heftruck bij bedrijfsongeval in Cuijk

Bij het bedrijf Blokland Cold Store in de Simon Homburgstraat in Cuijk is maandagochtend een man gewond geraakt. De man zou bij werkzaamheden met zijn voeten bekneld zijn geraakt onder het achterwiel van een heftruck. Brandweerlui hebben de man bevrijd. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De toedracht van het ongeluk is nog niet duidelijk.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: SK-Media/SQ Vision
Foto: SK-Media/SQ Vision
07.45

Weer treinen van en naar Roosendaal

Er rijden weer treinen van en naar Roosendaal. Door de inzet van hulpdiensten reden er enige tijd geen treinen. Volgens de NS is de stremming voorbij.

05.38

Brand beschadigt huizen in Helmond

Het dak van een huis aan het Kempenhof in Helmond is zondagnacht beschadigd geraakt tijdens een brand. Het vuur brak volgens een 112-correspondent uit in de aanbouw van een huis hiernaast. De brandweer had het vuur snel onder controle en kon zo erger voorkomen. Hoe de brand kon ontstaan, wordt onderzocht. Volgens buurtbewoners was er bij hetzelfde huis in het verleden ook al eens brand.

Wachten op privacy instellingen...
Bij de brand kwam veel rook vrij (foto: Harrie Grijseels/SQ Vision).
Bij de brand kwam veel rook vrij (foto: Harrie Grijseels/SQ Vision).
De brandweer bestreed het vuur in Helmond (foto: Harrie Grijseels/SQ Vision).
De brandweer bestreed het vuur in Helmond (foto: Harrie Grijseels/SQ Vision).
02.52

Gewonden bij overval

Bij een overval in een huis aan de Grevenschutweg in het buitengebied van Valkenswaard zijn zondagnacht twee bewoners gewond geraakt. Ze zijn allebei naar een ziekenhuis gebracht, de man op een brancard. Politie heeft in de omgeving gezocht naar de daders, onder meer met een helikopter, maar zij werden niet meer gevonden. Of er bij de overval iets is buitgemaakt, is niet bekendgemaakt.

LEES OOK: Bewoners gewond bij overval in huis Valkenswaard: 'Stel weerde zich kranig'

Wachten op privacy instellingen...
Na de overval in Valkenswaard werden politie en een ambulance opgeroepen (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
Na de overval in Valkenswaard werden politie en een ambulance opgeroepen (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
00.01

Vermiste jongen teruggevonden

De 11-jarige jongen uit Eindhoven, die sinds elf uur zondagochtend werd vermist, is zondagavond teruggevonden. Dat meldt Burgernet. Waar de jongen al die tijd verbleef, is niet bekendgemaakt.

23.07

Brandweer voorkomt brand huis

Een stapel hout tegen een huis aan het Kempenbos in Sint Anthonis vatte zondagavond rond halfelf vlam. De brandweer kon voorkomen dat het vuur zou overslaan naar het huis. Hoe de brand kon ontstaan, wordt onderzocht.

Hoe het hout vlam kon vatten, wordt onderzocht (foto: SK-Media).
Hoe het hout vlam kon vatten, wordt onderzocht (foto: SK-Media).

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone