Roy Donders denkt aan trouwen en kinderen met 'zijn' Michelle

14 augustus 2022 om 21:59 • Aangepast 15 augustus 2022 om 10:45
nl
Roy Donders uit Tilburg is nog altijd gelukkig in de liefde. Begin maart maakte de zanger bekend tot over zijn oren verliefd te zijn op de Eindhovense Michelle. Inmiddels lijkt hij zelfs al te denken aan trouwen.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

"We zijn dolgelukkig en hebben het hartstikke leuk", vertelt Donders voor de camera van RTL Boulevard, als hij wordt gevraagd naar zijn relatie met Michelle. "We zijn super verliefd en het wordt alleen maar steeds mooier, leuker en beter."

Donders blijkt ook al na te denken over de toekomst. "Ik zou ook wel graag willen trouwen in de toekomst, dus er is nog genoeg in het vooruitzicht. Misschien ooit nog een kindje, wie weet."

Wachten op privacy instellingen...

Op vakantie in Griekenland
De Tilburgse stylist leerde Michelle kennen toen hij vorig jaar op vakantie was in Griekenland. Zij had toen nog een relatie met iemand anders en Roy had niet verwacht dat hij op vrouwen kon vallen. "Dat kón toch ook helemaal niet?," dacht hij destijds. Uiteindelijk konden de twee niet om hun gevoelens heen en begin maart maakten ze bekend dolgelukkig met elkaar te zijn.

LEES OOK: Roy Donders is stapelverliefd, dit keer op een vrouw

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.