Vader meldt zich na uren voor gevonden zoontje

24 augustus 2022 om 15:41 • Aangepast 25 augustus 2022 om 15:35
nl
De vader van het jongetje dat woensdagmorgen werd gevonden in Breda heeft zich na uren gemeld bij de politie. Daar werd het kind, dat alleen Frans spreekt, tijdelijk opgevangen. De vader, die zijn kind miste, meldde zich uiteindelijk bij de politie en toen was de hereniging snel een feit. Agenten hebben het kind woensdagmiddag naar huis gebracht.
Profielfoto van Cor Bouma
Geschreven door

De jongen van drie of vier jaar oud werd rond 11 uur gevonden in de buurt van de Arenberglaan en de Hambroeklaan in Breda. De politie ging op zoek naar zijn ouders, maar het duurde uren voor zich iemand meldde bij de politie. Uiteindelijk meldde de vader zich met het bericht dat zijn zoontje vermist was. Uit de gegevens bleek dat het om de eerder gevonden jongen ging. De jongen kwam uit de wijk in de Haagse Beemden waar hij werd gevonden.

Doelloos
Volgens een politiewoordvoerder viel de jongen op, omdat hij doelloos rondliep. "Op een gegeven moment wist hij ook niet meer waar hij heen moest. Agenten ter plekke hebben van alles gedaan om uit te zoeken waar de jongen vandaan komt. Ze hebben opvangcentra benaderd. Maar toen dat niks opleverde, hebben ze de jongen maar meegenomen naar het bureau."

De woordvoerder vond het al lang duren voor de ouders zich meldden. "Wij vonden hem om 11 uur vanmorgen en je zou denken dat iemand hem wel mist."

LEES OOK:
Jong kind gevonden in Breda, ouders zijn al uren spoorloos

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone