Bovenarm van John de Bever komt vol tattoos als hij Televizier-Ring wint

25 augustus 2022 om 19:26 • Aangepast 26 augustus 2022 om 10:10
nl
John de Bever dingt met het realityprogramma De Bevers mee naar een Gouden Televizier-Ring. En als hij de prijs wint, kan de afspraak met een tattooshop worden gemaakt. Vriend Johan Derksen krijgt dan een plekje op zijn bovenarm, net als zijn man en manager Kees.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

De Bever doet er alles aan om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. "Iedereen die ik tegenkom, houd ik tegen en zeg ik, stem op De Bevers", zo zei hij woensdag al op de landelijke radio. Eventuele winst zal met een groot feest worden gevierd, belooft hij. "Ik neem dan een kleine tatoeage van Kees", zei hij op NPO 5 over zijn manager en man Kees.

Maar hij gaat nog een stapje verder. Het wordt niet alleen aan tatoeage van Kees, maar ook één van tv-presentator Johan Derksen. De Bever schoof in het verleden regelmatig aan bij de voetbalshow VI van Derksen. De twee zijn vrienden van elkaar.

"Als we winnen, komt op mijn linkerbovenarm het gezicht van Johan Derksen en rechts komt Kees", zegt De Bever donderdag in gesprek met RTL Boulevard.

Het wordt druk op de bovenarm van De Bever. Ook Omroep Brabant-radioprogramma WAKKER! steunt hem met een uitgebreide promotiecampagne. Twee weken geleden beloofde hij dan ook de naam van presentator Koen Wijn of de naam WAKKER! op zijn arm te zetten.

Ook mag Koen Wijn, als De Bevers bij de laatste drie kandidaten zit, mee naar de gala-uitzending van de Televizier-Ring, beloofde De Bever. De kans dat het zo ver komt wordt steeds groter. De Bevers staat in de ranking van de verkiezing inmiddels in de virtuele top 10.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.