Video

Dode (18) en drie zwaargewonden bij ongeluk in Ledeacker

26 augustus 2022 om 06:19 • Aangepast 29 augustus 2022 om 10:28
nl
Bij een ongeluk op de Quayweg in Ledeacker is vrijdagochtend een dode gevallen. Het gaat om een 18-jarige man uit Gennep. Drie slachtoffers zijn zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Dat zijn mannen van 18 en 19 jaar en komen uit Rijkevoort en Sint Anthonis. De politie heeft nog in de omgeving gezocht naar een mogelijk vijfde slachtoffer, maar heeft niemand gevonden.

Het ongeluk gebeurde rond half zes. De slachtoffers zaten allemaal in dezelfde auto en reden richting Rijkevoort. Ze raakten met de auto van de weg, belandden in de berm en sloegen over de kop. Er was geen ander verkeer bij betrokken.

Een van de slachtoffers werd na het ongeluk in de sloot gevonden. Geen van de slachtoffers is aanspreekbaar. Volgens de politie werd er nog enige tijd gesproken over een mogelijke vijfde inzittende. "Er is in de omgeving uitgebreid gezocht met een politiehelikopter en speurhonden, maar er is niemand gevonden. We gaan nu uit van vier slachtoffers", laat de woordvoerder weten.

Na het ongeluk is de weg afgesloten. Brokstukken van de auto liggen verspreid over de weg. Onder meer politie, brandweer en een traumahelikopter waren aanwezig. Hoe het ongeluk kon gebeuren, wordt onderzocht.

LEES OOK: Dode en gewonden bij ongeluk in Ledeacker zijn 18 en 19 jaar oud

Van de auto bleef weinig over (foto: Marco van den Broek/SQ Vison).
Van de auto bleef weinig over (foto: Marco van den Broek/SQ Vison).
Onderzoek op de plek van het ongeluk (foto: Jan Peels).
Onderzoek op de plek van het ongeluk (foto: Jan Peels).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!