Liveblog

112-nieuws: gewonden door steekvlam • schade aan voordeur na explosie

27 augustus 2022 om 21:59 • Aangepast 8 september 2022 om 16:01
nl
In dit liveblog houden we je deze zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

22.51

Schade aan voordeur huis na explosie

Een explosie bij een huis in Deurne heeft zaterdag schade veroorzaakt aan een voordeur. Dat gebeurde rond tien uur 's avonds aan de Zandbosweg. Een gezin was thuis, maar bleef ongedeerd. De politie zoekt getuigen.

Foto: Walter van Bussel/SQ Vision.
Foto: Walter van Bussel/SQ Vision.
Wachten op privacy instellingen...
21.52

Twee gewonden door steekvlam in ouderenflat

Twee mensen zijn zaterdag in Eindhoven gewond geraakt door een steekvlam in een ouderenflat. Dit gebeurde aan de Imkerstraat. Ze waren bezig met een pan in de keuken van een appartement, toen deze in brand vloog. Bij het blussen met water ontstond een flinke steekvlam.

Volgens een 112-correspondent liepen een moeder en dochter brandwonden op. De dochter is met brandwonden naar het ziekenhuis gebracht . Ook zijn mensen in de ambulance nagekeken in de ambulance die rook hebben ingeademd.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
16.59

Auto van de weg in Zundert

Een automobilist is zaterdagmiddag van weg geraakt op de Molenstraat in Zundert. Na een botsing tegen een boom, kwam het rode voertuig op de stoep tot stilstand. De politie onderzoekt hoe het ongeval kon gebeuren en heeft de bestuurder meegenomen.

Foto: Perry Roovers/SQ VIsion.
Foto: Perry Roovers/SQ VIsion.
16.09

Heftruck in brand

Op een boerenerf aan de Bogaard in Schijndel is zaterdagmiddag rond drie uur een heftruck in brand gevlogen. De toegesnelde brandweer doofde de vlammen. De heftruck liep veel schade op door de brand, maar er vielen geen gewonden.

Foto: Sander van Gils/SQ Vision
Foto: Sander van Gils/SQ Vision
15.18

Bakwagen gekanteld op snelweg

Op de A59 bij Nieuwkuijk is rond middaguur een bakwagen vol met meubilair gekanteld. Dat melden de Drunense wijkagenten Ron van Gils en Renco Paans. De bakwagen werd gebruikt voor een verhuizing. Rond twee uur waren de spullen op de snelweg weer opgeruimd en kon de A59 weer helemaal worden vrijgegeven. Er vielen geen gewonden.

Wachten op privacy instellingen...
15.02

Man lichtgewond na aansteken vuurtje

Aan de Kleibergsestraat in Meeuwen is een man zaterdagmiddag lichtgewond geraakt nadat hij een vuurtje wilde aansteken. Het is niet helemaal duidelijk wat de man wilde aansteken. De man liep lichte brandwonden op en is voor de zekerheid met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Iwan van Dun/SQ Vision
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision
12.36

Ongeluk op A59

De A59 van Den Bosch richting knooppunt Zonzeel is zaterdagmiddag afgesloten bij de afrit Heusden, na een ongeluk. De afsluiting leidde rond halfeen tot een twee kilometer lange file vanaf Vlijmen, goed voor twintig minuten vertraging. Het verkeer wordt om de plaats van het ongeluk geleid, meldt de ANWB.

12.16

Kleine bosbrand Geldrop geblust

Aan de Bosrand in Geldrop woedde zaterdag aan het begin van de middag een kleine bosbrand. Het ging om een gebied van een paar vierkante meter. De brand kon volgens een 112-correspondent snel worden geblust door de brandweer.

De brand woedde in een gebied aan de Bosrand in Geldrop (foto: Dave Hendriks/SQ Vision).
De brand woedde in een gebied aan de Bosrand in Geldrop (foto: Dave Hendriks/SQ Vision).
12.06

Vertraging op de A16

Verkeer op de A16 van Rotterdam richting Breda komt voor de Moerdijkbrug in een lange file terecht. Rond kwart over twaalf had de file, die begon bij Zwijndrecht, een lengte van twaalf kilometer. De vertraging bedroeg op dat moment meer dan een halfuur. Waardoor de file is ontstaan, is niet bekendgemaakt.

09.07

Zwaargewonde bij botsing Tilburg

Een automobilist is zaterdagochtend zwaargewond geraakt bij een botsing op de Ringbaan-Zuid in Tilburg. Hij raakte met zijn auto rond acht uur een boom langs de weg. Door de aanrijding brak een deel van de boom af. De Tilburgse brandweer heeft de gewonde bestuurder uit de auto bevrijd. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht.

LEES OOK: Automobilist zwaargewond na botsing, deel van boom breekt af door klap

De bestuurder moest door de brandweer uit de auto bevrijd worden (foto: Jack Brekelmans/SQ Vision).
De bestuurder moest door de brandweer uit de auto bevrijd worden (foto: Jack Brekelmans/SQ Vision).
08.41

Autobrand Tilburg

Een auto is zaterdagochtend in vlammen opgegaan op de Orbinsonstraat in Tilburg. Het vuur werd rond zes uur ontdekt. Hoe de brand kon ontstaan, wordt onderzocht.

De auto aan de Orbisonstraat in Tilburg ging in vlammen op (foto: Sherin Mirani).
De auto aan de Orbisonstraat in Tilburg ging in vlammen op (foto: Sherin Mirani).
00.33

Caravan slingert en belandt tegen vangrail

Twee rijstroken van de A58 van Eindhoven richting Breda waren vrijdagavond een tijd lang afgesloten bij Tilburg. De caravan van een jong gezin, dat net op vakantie was vertrokken richting Frankrijk, was daar rond kwart over elf gaan slingeren en tegen de vangrail beland. De jongste telg van het gezin is door ambulancemedewerkers nagekeken. Waardoor de caravan ging slingeren, is niet bekend. Zowel de auto als de caravan zijn door een bergingsbedrijf meegenomen.

Wat er mis ging op de A58 wordt onderzocht (foto: Jack Brekelmans/SQ Vision).
Wat er mis ging op de A58 wordt onderzocht (foto: Jack Brekelmans/SQ Vision).
22.50

Ook man uit Rijkevoort overleden na ongeluk

Het auto-ongeluk van vrijdagmorgen in Ledeacker heeft een tweede dodelijke slachtoffer geëist. Een man uit Rijkevoort die bij het ongeval zwaargewond raakte, is vrijdagavond overleden. Eerder op de dag was al een 18-jarige man uit het Limburgse Gennep aan zijn verwondingen bezweken. Ze zaten met twee anderen in de auto. Die twee, mannen van 18 en 19 uit Rijkevoort en Sint Anthonis, liggen gewond in een ziekenhuis.

LEES OOK: Drama in Ledeacker: nog een 18-jarige man overlijdt na ongeval

Onderzoek op de plek van het ongeluk vrijdagmiddag (foto: Jan Peels).
Onderzoek op de plek van het ongeluk vrijdagmiddag (foto: Jan Peels).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!