Bijna 100 vrouwen willen in liefdesmandje van ballonvaarder Daan stappen

7 september 2022 om 19:00 • Aangepast 8 september 2022 om 11:47
nl
Ballonvaarder Daan van Loosbroek uit Tilburg is overspoeld met reacties van vrouwen die wel met hem een romantisch avontuur op grote hoogte aan willen gaan. Vorige maand deed hij via Omroep Brabant een oproep aan Brabantse vrouwen om samen met hen de lucht in te gaan, in de hoop dat hij daar de ware tussen gaat vinden. En die oproep had succes: bijna 100 vrouwen willen met hem de lucht in. "Ik vind het echt super! Alleen, dat gaat niet in mijn mandje passen", zegt Daan. Er is maar plek voor twaalf.
Profielfoto van Raoul Cartens
Geschreven door
Raoul Cartens

"Tja, dus zijn we nu bezig met een selectie. Op basis van hun verhaal, motivatie en foto. Dat doen we met zijn vieren. Ik heb hier drie parttime vrouwelijke collega's en zij helpen mij om de leukste en meest geschikte kandidaten te vinden. Maar uiteindelijk heb ik gelukkig wel het laatste woord hoor", lacht de Tilburgse piloot van 51 jaar.

"Er zitten er zeker tussen die alleen een gratis ballonvaart willen meemaken."

Daan zoekt al maanden naar een lieve en leuke vrouw. Maar wel eentje die snapt hoe het is om als piloot en ondernemer een druk leven te leiden. Het televisieprogramma Boer zoekt Vrouw bracht hem op een idee. "Ballonvaarder zoekt vrouw. Twaalf vrouwen mogen begin oktober met mij samen een gratis ballonvaart maken in een grote mand."

De ballonvaart geeft ook gelijk een goed beeld van het soort leven dat Daan leidt. "Dat is best wel dynamisch en letterlijk zo veranderlijk als het weer. Als het slecht weer is en ik niet kan varen, dan heb ik alle tijd voor een partner. Maar bij goed weer kan het ook zo zijn dat ik er avonden aan het stuk niet ben, omdat ik met klanten de lucht in ben. En daar moet je wel tegenkunnen."

Niet alle dames die reageerden willen een relatie met Daan. "Er zitten er zeker tussen die alleen een gratis ballonvaart willen maken. Anderen willen liever alleen met mij de lucht in. Maar dat gaan we niet doen. Ik kreeg ook een reactie van twee dames die samen met mij omhoog willen, dus ik denk dat ze met z'n drieën een relatie willen. Maar ook dat gaat 'm niet worden."

De inschrijving is inmiddels gesloten, maar Daan heeft er alle vertrouwen in dat hij de leukste twaalf vrouwen mee de lucht in kan nemen. "Ik denk dat het een mooi en leuk mandje wordt. Ik ontvang de deelnemers samen die middag met een hapje en een drankje. Dan kan iedereen alvast aan elkaar wennen, voordat we in de mand stappen voor de ballonvaart."

Overigens is de exacte datum nog niet bekend, want dat is afhankelijk van het weer.

LEES OOK: Ballonvaarder Daan zoekt 12 vrouwen voor romantische avond in de lucht

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!