Video

Tuut tuut! De Top 900-stembus komt op bezoek: 'Corry, ben je wakker?'

7 september 2022 om 09:53 • Aangepast 19 september 2022 om 15:43
nl
Terwijl het zonnetje langzaam naar boven kruipt, klinkt er getoeter door Berkel-Enschot. De Stembus van de Top 900 staat om half zeven deze woensdag voor de deur bij Corry Konings. Als radiopresentator Koen Wijn schreeuwt: “Corry! Wakker worden!!!” steekt er een hoofd met kleine oogjes uit het raam.
Profielfoto van Nelleke Arnout
Geschreven door

Of Corry wakker werd van de ietwat miezerige toeter van de grote stembus of de oerbrul van Koen is niet duidelijk, maar wakker is ze. De stembus komt langs om Corry’s lijstje ophalen voor de Top 900, de lijst met de beste liedjes ooit gemaakt van klassiekers tot Brabantse toppers. Verrast doet ze de deur open.

Genieten van Elvis
Bovenaan haar lijstje staat In The Ghetto van Elvis. Terwijl ze in haar ochtendjapon koffie zet voor het ochtendteam van de radio, vertelt ze: “Ik was vroeger zo’n fan van Elvis, ik kan zo ontzettend genieten van dit liedje. Het is echt prachtig.”

Over een stem op zichzelf in het lijstje twijfelt ze nog. “Het is eigenlijk wel een beetje zelfverheerlijking. Maar als ik dan zou moeten kiezen, ga ik voor ‘Voor Jou’”, zegt ze. “Laat de mensen daar maar op stemmen.”

Wil je op Corry stemmen of toch op iemand anders? Dat kan op omroepbrabant.nl/top900!

Koen interviewt Corry in de hal.
Koen interviewt Corry in de hal.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!