Liveblog

112-nieuws: man vast na wilde achtervolging • auto ramt lichtmast

10 september 2022 om 09:58 • Aangepast 12 september 2022 om 10:47
nl
In dit liveblog houden we je deze zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

21.45

Politie zoekt drie jongens na beroving in Breda

In Breda in de omgeving van Moerwijk bij winkelcentrum Hoge Vught is iemand vanavond beroofd. De politie is op zoek naar drie jongens, twee met een getinte huidskleur en één met een blanke huidskleur. Een van hen was in het wit gekleed, de andere twee in het zwart. Mogelijk reden ze in een wit voertuig. Er is een Burgernetmelding verstuurd.

13.35

Politie uit frustratie over boze automobilisten

De politie in de omgeving van Gemert, Bakel en Laarbeek uit op Instagram frustratie over boze automobilisten. Ze vraagt hen meer rekening te houden met hulpverleners. Na een ongeluk in Beek en Donk donderdag werd een weg afgesloten. Een aantal automobilisten reed toch door, omdat zij geen omweg wilden nemen.

Bestuurders vroegen om tekst en uitleg van de politie, maar op dat moment hadden agenten daar geen tijd voor. De politie vindt dat hulpverleners in gevaar zijn gebracht door sommige weggebruikers. Er zijn geen boetes uitgeschreven. "Wij waren druk met het ongeval zelf", staat in het bericht.

13.05

Stadsbus ramt bushalte in Den Bosch

Een stadsbus van Arriva ramde rond half een zaterdagmiddag een bushalte in Den Bosch. Zes mensen die daar stonden te wachten, raakten gewond. Het ongeluk gebeurde op Achter het Wild Varken, in het centrum van de stad.

Meerdere ambulances kwamen naar de plek van het ongeval. De gewonden worden in een ambulance behandeld.

Foto: Bart Meesers/SQ Vision
Foto: Bart Meesers/SQ Vision
13.00

Man raakt van weg in Vlijmen

Een automobilist is zaterdagmiddag bij het Engelermeer in Vlijmen van de weg geraakt. Nadat hij met zijn auto een boom raakte, kwam hij midden op de weg tot stilstand. Volgens een 112-correspondent is de man gereanimeerd. Het is onduidelijk hoe het slachtoffer eraan toe is.

12.30

Van de regen in de drup

Het is duidelijk wennen, de regenachtige omstandigheden van de afgelopen dagen. Dat was onder meer het geval op de snelweg A50. Bij knooppunt Ekkersweijer raakte een auto van de weg. Gelukkig had de inzittende wel een paraplu.

Wachten op privacy instellingen...
10.30

Vermeende auto-inbreker aangehouden

Een man is zaterdagmorgen in Tilburg betrapt door de eigenaar van de auto waaruit hij mogelijk wat wilde stelen. De wagen stond aan de Valkenjachtstraat en de dief zat in die auto toen hij om vijf uur werd opgemerkt. De vermeende auto-inbreker probeerde nog te vluchten. De eigenaar van de wagen en collega's van hem wisten de 34-jarige verdachte te vloeren en daarna vast te houden totdat de politie kwam.

10.00

Man vast na achtervolging

Een man van 54 is aangehouden na een wilde achtervolging, vrijdagmiddag, door Oud Gastel en Halsteren. De politie wilde hem aanhouden, omdat hij in Oud Gastel een vrouw met een pistool zou hebben bedreigd. Tijdens de achtervolging bezondigde de man zich aan spookrijden, het negeren van stoptekens en veel te hard rijden. Op de Eikenlaan in Halsteren kon hij worden aangehouden.

LEES OOK: Agenten trekken wapen om man (54) na wilde achtervolging aan te houden

09.00

Auto ramt lichtmast

Rijkswaterstaat is zaterdagmorgen in actie gekomen na een ongeluk op de snelweg A65 richting Tilburg. Bij Berkel-Enschot was rond half negen een auto van de weg geraakt. De wagen ramde een lichtmast, maar de bestuurder raakte niet gewond, zo laat een weginspecteur van Rijkswaterstaat weten.

Wachten op privacy instellingen...
06.30

Onderzoek na vondst zwaargewonde Pool

De politie heeft in het Nederlands en het Pools om getuigen gevraagd van een zware mishandeling in Tilburg. Het slachtoffer is een Pool en hij werd woensdagnacht zwaargewond gevonden in de struiken aan de Goirkekanaaldijk vlakbij het Gounodpad. De man is na de vondst naar een ziekenhuis gebracht en daar direct geopereerd. Een vrouw kon niet veel meer verklaren dan dat ze hem gevonden had. De politie houdt rekening met een misdrijf.

23.35

Automobilist met spoed naar ziekenhuis

Op de Oude Bredasebaan in Chaam is vrijdagavond laat een auto tegen een boom gereden. De bestuurder van de wagen verloor in een flauwe bocht de macht over het stuur en ramde een boom. De brandweer heeft de automobilist uit zijn voertuig bevrijd. Het slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Het is niet duidelijk of er meer mensen in de auto zaten. De wagen werd enorm beschadigd.

Volgens eens 112-correspondent is er geen ander verkeer bij het ongeluk betrokken is geweest. De weg waar het ongeluk gebeurde, werd afgesloten voor onderzoek.

Politie en brandweer bekijken de situatie (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision Mediaprodukties).
Politie en brandweer bekijken de situatie (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision Mediaprodukties).
De brandweer moest de man bevrijden (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision Mediaprodukties).
De brandweer moest de man bevrijden (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision Mediaprodukties).
De boom die werd geramd (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision Mediaprodukties).
De boom die werd geramd (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision Mediaprodukties).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!