112-nieuws: ongeluk met 3 auto's op A27 • bedreiging met vuurwapen - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: ongeluk met 3 auto's op A27 • bedreiging met vuurwapen

18 september om 18:12 • Aangepast gisteren om 12:03
nl
In dit liveblog hielden we je deze zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten

22.20

Drie kinderen vermist in Breda

In het centrum van Breda zijn drie kinderen vermist. Het gaat om een 12-jarig meisje, een jongen en nog een meisje.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
21.37

Brandweer opnieuw bij schoorsteenbrand in Boxtel

De brandweer is opnieuw opgeroepen voor een schoorsteenbrand in Boxtel. Zondagmiddag was de brandweer al bij hetzelfde huis vanwege de brand, die snel onder controle leek. Iets na half acht is de brandweer er weer met een tankautospuit en ladderwagen. Uit de schoorsteen komt veel rook. Het is niet gelukt om het schoorsteenkanaal schoon te vegen. De brandweer is daarom de muur van de bovenste verdieping van het huis aan het openbreken, zodat de brandende stukken uit de schoorsteen kunnen worden gehaald.

Foto: Sander van Gils/SQ Vision.
Foto: Sander van Gils/SQ Vision.
20.49

Bedreiging met wapen in Tilburg

De politie is aanwezig in de Distlerstraat in Tilburg vanwege een melding van een schietpartij. Degene die de politie had ingeschakeld, is daar met een wapen bedreigd. In de omgeving vonden agenten een auto met daarin de vermoedelijke dader. Die is aangehouden. In de auto lag een 'op vuurwapen gelijkend voorwerp'. De politie doet verder onderzoek.

19.32

Vrouw mishandeld, man gevlucht

Een vrouw is volgens de politie vermoedelijk mishandeld door een onbekende man. Dat gebeurde in een flat aan de Boksdoornerf in Tilburg. De man is daarna gevlucht en is vermoedelijk van het balkon gevallen. Volgens een 112-correspondent viel hij op geparkeerde fietsen. Zowel de man als vrouw zijn naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd.

Foto: Toby de Kort.SQ Vision.
Foto: Toby de Kort.SQ Vision.
Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
18.04

A27 dicht na ongeluk met drie auto's

De A27 van Gorinchem naar Breda is dicht bij Oosterhout. Daar is een ongeluk gebeurd met drie auto's. Daarbij raakte iemand gewond. Verkeer wordt geadviseerd om te rijden via de A59 of de A16. Rijkswaterstaat verwacht dat de weg rond zeven uur weer vrij is.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
17.35

Rijstrook A2 dicht na ongeluk

De linkerrijstrook op de A2 van Maastricht naar Eindhoven is dicht bij knooppunt de Hogt. Daar is een ongeluk gebeurd. Verkeer moet rekening houden met twintig minuten vertraging.

Wachten op privacy instellingen...
17.12

Schoorsteenbrand in Boxtel

De brandweer is zondagmiddag opgeroepen voor een schoorsteenbrand aan de Tongeren in Boxtel. Uit het schoorsteenkanaal kwam veel rook. De brandweer probeerde de kap van de schoorsteen te halen, maar uiteindelijk bleek dit niet nodig. Het kanaal was volgens een 112-correspondent inmiddels schoongebrand. De inzet van de brandweer trok veel bekijks. De weg was tijdelijk afgesloten.

Foto: Sander van Gils/SQ Vision.
Foto: Sander van Gils/SQ Vision.
16.18

RKC-supporter in arm gestoken bij vechtpartij

De elf jongeren uit Den Haag die zaterdag zijn aangehouden na een vechtpartij met RKC-supporters in Waalwijk, zijn vermoedelijk aanhangers van ADO Den Haag. Bij de vechtpartij raakten volgens de politie meerdere supporters gewond. Volgens sociale media heeft een ADO-supporter een RKC-fan met een mes in de arm gestoken.

LEES OOK: RKC-supporter in arm gestoken bij vechtpartij met 'ADO-aanhangers'

15.53

Auto en vrachtwagen botsen in Oisterwijk

Op de kruising tussen de N65 en de Pannenschuurlaan in Oisterwijk is een vrachtwagenchauffeur achterop een auto gebotst. De bestuurder van de auto is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt het ongeluk.

Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
Wachten op privacy instellingen...
12.23

Man (18) aangehouden

Een 18-jarige man is zaterdagavond vlak voor middernacht aangehouden op de Hofstraat in Roosendaal. Hij ging ervandoor toen agenten hem en een andere jongen rond kwart over elf wilden controleren op de Oliemolen. Na een korte achtervolging konden de agenten hem op de Hofstraat stoppen. Toen hij werd gefouilleerd, bleek dat hij een busje pepperspray bij zich had en diverse zakjes met vermoedelijk (hard)drugs. Daarop is hij meegenomen naar het politiebureau.

11.05

Gevaarlijk hangende tak weggehaald in Oirschot

Een afgebroken tak die gevaarlijk hing boven de rijbaan van de Eindhovensedijk in Oirschot is zondagochtend door de brandweer weggehaald. Volgens een 112-correspondent veroorzaakte de tak een gevaarlijke situatie vlakbij de Generaal Majoor De Ruyter van Steveninckkazerne. "De klus was snel geklaard. De brandweer wist de tak los te trekken en heeft die in de berm gelegd, waarna de rijbaan weer kon worden vrijgegeven."

De tak is door de brandweer losgetrokken en naast de weg neergelegd (foto: Sander van Gils/SQ Vision).
De tak is door de brandweer losgetrokken en naast de weg neergelegd (foto: Sander van Gils/SQ Vision).
De brandweer kon de klus in Oirschot snel klaren (foto: Sander van Gils/SQ Vision).
De brandweer kon de klus in Oirschot snel klaren (foto: Sander van Gils/SQ Vision).
08.30

Auto raakt van de weg

Een auto op de A50 is zondagochtend van de weg geraakt bij Son en Breugel. Dit gebeurde rond halfacht. De auto kwam ondersteboven onderaan het talud tot stilstand. Een bergingsbedrijf heeft de auto weer op vier wielen gezet en weggebracht.

Over de toestand van de bestuurder is een 112-correspondent niets bekend. "Wel kwamen brandweer en ambulances naar de plaats van het ongeluk."

Wachten op privacy instellingen...
04.47

Autobrand in Helmond

Aan de Wolfstraat in Helmond is zaterdagnacht een auto uitgebrand. Het vuur werd rond kwart over vier ontdekt. Toen de brandweer aankwam, stond de auto al volledig in lichterlaaie. De brandweer had volgens een 112-correspondent moeite om de auto te blussen. Van de auto bleef weinig over.

Wachten op privacy instellingen...
02.03

Melding steekpartij blijkt ongeluk

De Eindhovense politie rukte rond een uur zaterdagnacht met vijf auto's en twee hondengeleiders uit na een melding van een steekpartij in de buurt bij een parkeergarage aan de Philitelaan. Toen ze daar aankwamen, bleek er echter sprake van een ongeluk.

Een man had een wond opgelopen bij een val. Het slachtoffer besloot ook de komst van een ambulance niet af te wachten. Hij besloot geïrriteerd en vermoedelijk dronken zijn weg te vervolgen.

De politie deed onderzoek na de melding van de steekpartij in Eindhoven )(foto: SQ Vision).
De politie deed onderzoek na de melding van de steekpartij in Eindhoven )(foto: SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone