Guus Meeuwis bedankt natgeregende fans na The Streamers

19 september 2022 om 08:17 • Aangepast 19 september 2022 om 11:42
nl
Guus Meeuwis is dankbaar dat het publiek de afgelopen dagen de regen heeft getrotseerd voor de shows van The Streamers. Op Instagram bedankt de oprichter van de supergroep 'iedereen die de afgelopen drie dagen in de regen heeft staan dansen, feesten en zingen' tijdens de concerten in het Olympisch Stadion in Amsterdam. "Jullie onvermoeibare energie was geweldig!"
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door

The Streamers, ook bestaande uit onder anderen Maan, Nick & Simon en Suzan & Freek, traden vrijdag tot en met zondag op in het stadion. Door de regen ontstonden er vrijdag problemen omdat mensen een plekje zochten om te schuilen en in het gedrang raakten.

Maatregelen genomen
De organisatie nam maatregelen om een dergelijke situatie te voorkomen. Zo werden nooduitgangen gebruikt voor de 'in- en uitstroom' van bezoekers.

De optredens in het Olympisch Stadion waren de eerste voor een fysiek aanwezig publiek. The Streamers gaven hiervoor meerdere digitale shows. Een tweede reeks fysieke concerten is aangekondigd voor volgend jaar in het GelreDome in Arnhem.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.