Video

Overval op supermarkt in Sint Anthonis, dader slaat op de vlucht

22 september 2022 om 21:51 • Aangepast 23 september 2022 om 21:33
nl
Supermarkt Jan Linders aan de Merret in Sint Anthonis is donderdagavond overvallen. Een man bedreigde het personeel en is er daarna vandoor gegaan.
Profielfoto van Rochelle Moes
Geschreven door

De overval gebeurde rond negen uur 's avonds. De man kwam met een capuchon op en handschoenen aan de winkel binnen. Het personeel was op dat moment aan het afsluiten.

Volgens de politie bedreigde de man het personeel in de winkel, en zette het daarna op een rennen. De dader stapte mogelijk daarna bij iemand achterop de scooter. Of hij iets heeft buit gemaakt, is niet duidelijk.

Onderzoek
De politie heeft onderzoek bij de supermarkt gedaan. Ze roept mensen op uit te kijken naar de dader. Het gaat om een witte man die vermoedelijk zwarte schoenen, een zwart/grijze joggingbroek, zwarte jas en zwarte handschoenen droeg. Hij had een gele Jumbo-tas bij zich en vluchtte op een groene scooter richting Oploo of Boxmeer .

Zoveelste overval
Twee jaar geleden werd de supermarkt ook al overvallen. In juni 2020 werd het personeel bedreigd met een wapen en werd er geld buit gemaakt. Een paar maanden eerder, in januari 2020 was het ook al raak. Beide keren sloegen de daders op de vlucht.

LEES OOK: Gewapende overval op supermarkt Jan Linders in Sint Anthonis

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!