112-nieuws: mannen gewond bij steekpartij • auto belandt in sloot - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: mannen gewond bij steekpartij • auto belandt in sloot

23 september om 16:14 • Aangepast 26 september om 09:12
nl
In dit liveblog hielden we je deze vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

Liveblog

22.56

Dit liveblog is gesloten.

22.54

Auto vliegt uit de bocht op A2

Op de A2 bij Eindhoven is vrijdagavond een auto uit de bocht gevlogen en over de kop geslagen. De bestuurder verloor de macht over het stuur bij de flyover richting Best vanaf Eindhoven. De bestuurder is naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
21.40

Gewonden bij steekpartij, man aangehouden

Een ruzie aan de Hudsonstraat in Den Bosch is vrijdagavond uitgemond in een steekpartij. Daarbij zijn twee mensen gewond geraakt. Een aan het been, een aan zijn hoofd. Beiden zijn naar het ziekenhuis gebracht. Een man is aangehouden. Wat er precies is gebeurd, wordt onderzocht.

Wachten op privacy instellingen...
20.34

Modder op de weg, auto belandt in de sloot

Een opmerkelijk ongeval in Raamsdonksveer heeft vrijdagavond geleid tot twee gewonden die naar het ziekenhuis moesten. Een automobilist reed over de Oosterhoutseweg die bezaaid was met modder. De auto raakte hierdoor in de slip en kwam in een sloot terecht. De brandweer moest de wagen met een kraan optillen om de inzittenden uit hun benarde positie te bevrijden. Twee van hen moesten naar het ziekenhuis, drie anderen raakten niet gewond, maar zijn wel behoorlijk geschrokken.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
16.33

Ongeluk A50 door ongeluk met vier auto's

Door een ongeluk op de A50 tussen Nistelrode en Ravenstein is een lange file ontstaan. Vier auto's botsten vrijdagmiddag tegen elkaar. Niemand raakte gewond, meldt DTV Nieuws.

LEES OOK: Vier auto's rijden op elkaar op A50 bij Schaijk, geen gewonden

15.25

Meerdere auto's betrokken bij ongeval A16 bij Breda

Bij een ongeval op de A16 nabij Breda zijn er twee auto's beschadigd geraakt. Daar zijn ook meerdere ambulances naartoe gekomen. De botsing vond plaats bij de afrit Rijsbergen op de in-en uitvoegstrook net voorbij Knooppunt Princeville. Eén persoon is in ieder geval in de ambulance behandelt, of deze persoon ook naar het ziekenhuis is afgevoerd is niet bekend.

Foto:  Tom van der Put | SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Tom van der Put | SQ Vision Mediaprodukties
15.16

Twee mannen gearresteerd op dak Tilburg

Op een dak van een huis in de Berkdijksestraat in Tilburg zijn vrijdagmiddag twee mannen aangehouden die verdacht worden van het oplichten van ouderen door bankfraude. Zij zouden zich hebben voorgedaan als bankmedewerkers om de ouderen op te lichten. Speciale eenheden vielen het huis binnen waarna de mannen in een poging om te vluchtten het dak op gingen. Na een korte achtervolging werden ze daar in de boeien geslagen en de brandweer haalde ze met een hoogwerker naar beneden.

De speciale eenheid die de aanhouding op het dak in Tilburg© Politie
De speciale eenheid die de aanhouding op het dak in Tilburg© Politie
14.20

Bromfietser en fietser botsen tegen elkaar

Bij de rotonde aan de Grootschoterweg in Budel zijn vanmiddag een bromfietser en een fietser tegen elkaar gebotst. De fietser werd nagekeken in een ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Hoe het ongeluk kon ontstaan, is niet duidelijk.

Foto: SQ Vision Mediaprodukties
Foto: SQ Vision Mediaprodukties
14.10

Laadklep van vrachtwagen op wegdek A58

Op de A58 van Breda richting Tilburg ligt een laadklep van een vrachtwagen op het wegdek. Hierdoor staat er een flinke file tussen Bavel en Tilburg-Centrum West. De vertraging is ongeveer 40 minuten.

14.00

Scooterrijder onder invloed rijdt bewust in op groep mensen in Goirle

Een 26-jarige man uit Goirle is donderdagavond met zijn scooter bewust op een groepje mensen ingereden. Hij was waarschijnlijk onder invloed. Ook was de scooter gestolen en had het voertuig valse kentekenplaten.

12.20

Files door ongelukken op A27 en A2

Op de A27 tussen knooppunt Hooipolder en Oosterhout-Zuid is aan het eind van de ochtend een ongeluk gebeurd in de richting van Breda. Een bestuurder van een auto kwam in de berm terecht waarna hij zijn voertuig niet meer onder controle had en een ander voertuig ramde. Er raakte niemand gewond. Er staat ongeveer drie kilometer file.

Ook op de A2 bij knooppunt De Hogt van Eindhoven richting Maastricht ging het mis. De rechterrijstrook is dicht, de file is drie kilometer lang.

Ongeluk op de A27 (foto: SQ Vision).
Ongeluk op de A27 (foto: SQ Vision).
11.40

Scooter en auto botsen in Breda

Een scooterrijder en een auto zijn 's ochtends met elkaar in botsing gekomen op de kruising van de Doornboslaan met de Ceresstraat in Breda. Het is niet duidelijk wie er geen voorrang verleende.

De bestuurder van de scooter werd gecontroleerd door medewerkers van de ambulance, maar hoeft niet naar het ziekenhuis. Agenten hebben hem naar huis gebracht. De bestuurster van de auto kwam met de schrik vrij.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Perry Roovers/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Perry Roovers/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Perry Roovers/SQ Vision Mediaprodukties
06.40

Vrachtwagen met pech op A16

Op de A16, net voor de Moerdijkbrug, heeft een vrachtwagen met pech voor veel vertraging gezorgd. In de richting van Breda stond een file van vijf kilometer. Eén rijstrook was afgesloten. Rond 7 uur was de weg weer vrij.

06.30

Auto op de kop

Een automobilist is donderdagavond met zijn auto over de kop geslagen op de Eisenhowerlaan in Eindhoven. De bestuurder raakte de macht over het stuur kwijt, raakte een paar verkeersborden en vloog over de kop. Hij raakte niet gewond, de auto is wel total loss.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Marco van den Broek / SQ Vision
Foto: Marco van den Broek / SQ Vision
06.15

Overval op supermarkt in Sint Anthonis

Supermarkt Jan Linders aan de Merret in Sint Anthonis is donderdagavond overvallen. Het personeel is op dit moment nog in de winkel, maar de overvaller is gevlucht. De politie is met veel agenten ter plekke en doet onderzoek.

Foto: Marco van den Broek / SQ Vision
Foto: Marco van den Broek / SQ Vision
06.00

Drugslab met chemicaliën in loods in Made

In een loods aan de Geraniumstraat in Made heeft de politie donderdagavond een drugslab ontdekt. Het gaat om een loods die verhuurd werd. In het pand werden grondstoffen en hardware gevonden waarmee synthetische drugs gemaakt kan worden.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone