Liveblog

112-nieuws: jongen verliest voet • gewonde bij ongeval in Ulvenhout

24 september 2022 om 12:04 • Aangepast 26 september 2022 om 09:21
nl
In dit liveblog hielden we je deze zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten.

19.40

Politie zoekt naar rode Citroen C1 na ongeval in Budel

De politie is op zoek naar de bestuurder van een rode Citroen C1 die zaterdagavond betrokken was bij een ongeluk aan de Keizer Ottostraat in Budel. De auto zou forse schade opgelopen hebben, meldt de politie in een Burgernetmelding. Het ongeluk gebeurde rond kwart voor acht. Tipgevers kunnen bellen met 112.

17.52

Twee auto's botsen op elkaar, een inzittende gewond naar ziekenhuis

Twee automobilisten zijn zaterdagmiddag op elkaar gebotst op de Chaamseweg in Ulvenhout. Dat gebeurde ter hoogte van de snelweg A58. Volgens een 112-correspondent kwam waarschijnlijk een van de automobilisten van de snelweg en wilde de weg op draaien, waarna de auto in botsing kwam met het andere voertuig.

Een persoon is gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis. Door het ongeluk kwam er veel olie op het wegdek terecht, dat wordt momenteel gereinigd. De weg is inmiddels weer toegankelijk voor verkeer.

Ongeval tussen twee auto's in Ulvenhout (foto: Tom van der Put - SQ Vision).
Ongeval tussen twee auto's in Ulvenhout (foto: Tom van der Put - SQ Vision).
Olie op het wegdek na ongeval (foto: Tom van der Put - SQ Vision).
Olie op het wegdek na ongeval (foto: Tom van der Put - SQ Vision).
15.00

Jongen verliest waarschijnlijk voet na val met scooter

Een jongen op een scooter is vanmiddag met zijn scooter onderuit gegaan in een bocht op de Regeling in Nuenen. Mogelijk was de weg glad door de regen waardoor hij uitgleed.

Andere weggebruikers die het zagen gebeuren zetten direct hun voertuig aan de kant en schoten de jongen te hulp. Tijdens de valpartij kwam de jongen met zijn voet klem onder de scooter. De voet zat daardoor alleen nog maar vast aan een stuk huid.

De jongen is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het ambulancepersoneel laat weten dat de voet daar hoogstwaarschijnlijk volledig geamputeerd moet worden.

De jongen slipte in de bocht en verliest waarschijnlijk zijn voet. (foto: SQ Vision Mediaprodukties)
De jongen slipte in de bocht en verliest waarschijnlijk zijn voet. (foto: SQ Vision Mediaprodukties)
13.04

Automobiliste die mensen aanreed was dronken

De 20-jarige automobiliste die vrijdagnacht drie fietsers aanreed op de Nieuwe Prinsenkade in Breda had meer dan drie keer te veel gedronken en bleek geen rijbewijs meer te hebben. Dat maakte de politie zaterdagmiddag bekend. De vrouw ging er na de aanrijding vandoor, maar kon in de Middellaan alsnog worden aangehouden.

LEES OOK: Dronken automobiliste schept fietser en voetganger en gaat ervandoor

11.55

Automobiliste zwaargewond na botsing in Hoogeloon

Een automobiliste is zaterdagochtend ernstig gewond geraakt op De Fluiter in Hoogeloon. Ze kwam met haar auto in botsing met een tractor die zou zijn uitgeweken voor een tak. Het slachtoffer moest door de brandweer uit haar auto bevrijd worden en is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Vanwege de ernst van de situatie kwam onder meer een traumaheli naar De Fluiter. De tractor raakte een boom en kwam zonder voorwielen tot stilstand in een sloot.

Vanwege het ongeluk op De Fluiter in Hoogeloon werd de weg afgesloten (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
Vanwege het ongeluk op De Fluiter in Hoogeloon werd de weg afgesloten (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
11.39

Huls gevonden na dreiging met vuurwapen

In het Stadswandelpark in Eindhoven, waar een wandelaar vrijdagnacht werd bedreigd met een vuurwapen, heeft de politie korte tijd later een huls gevonden. Vermoedelijk uit een alarmpistool. De man die het vuurwapen op de wandelaar richtte, eiste geld. Toen het slachtoffer aangaf dat hij geen geld bij zich had, schoot de verdachte in de grond. Daarna vertrok hij. Het slachtoffer bleef ongedeerd, maar is flink geschrokken.

LEES OOK: Man richt vuurwapen op wandelaar die hij wil beroven en schiet in de grond

11.20

Zesduizend hennepstekken gevonden in Roosendaal

In een huis aan de Burgemeester Freijterslaan in Roosendaal heeft de politie na anonieme tips een hennepstekkerij ontdekt. Bijna zesduizend stekken zijn in beslag genomen en vernietigd. Naast de stekken werden ook 172 hennepplanten gevonden in het huis. Ook die worden vernietigd. Op het moment dat de politie het huis binnenging, was daar niemand aanwezig. De bewoner wordt op een later moment uitgenodigd in het politiebureau voor verhoor.

09.23

Automobilist onder invloed

Een 30-jarige automobilist uit Dongen is vrijdagnacht aangehouden op de Schansdijk in Zevenbergen omdat hij onder invloed van drugs achter het stuur zou hebben gezeten. Een arts heeft in het politiebureau bloed bij de automobilist afgenomen. De man uit Dongen kreeg een rijverbod opgelegd. Daarna is hij weer vrijgelaten.

08.55

Gewonde bij steekpartij in Breda

In een huis aan de Tramsingel in Breda is zaterdagochtend rond halfacht een man gewond geraakt bij een steekpartij. De dader liep daarna weg. Het slachtoffer is in een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De verdachte is korte tijd later aangehouden. Hij bevond zich enkele straten verderop, bij een bekende van hem. Hij maakte volgens de politie een verwarde indruk. Beide mannen wonen in het huis aan de Tramsingel waar de steekpartij plaatsvond.

De politie onderzoekt de steekpartij in Breda (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
De politie onderzoekt de steekpartij in Breda (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
06.16

Fietser gewond bij botsing in Breda

Een fietser is vrijdagnacht gewond geraakt bij een botsing met een auto op de Nieuwe Prinsenkade in Breda. De fietser is naar een ziekenhuis gebracht. Hoe de botsing kon gebeuren, wordt onderzocht. De betrokken auto stond volgens een 112-correspndent een stuk verder geparkeerd, in de Middellaan. Die auto is getakeld door een bergingsbedrijf.

De auto raakte bij de aanrijding in Breda aanzienlijk beschadigd (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
De auto raakte bij de aanrijding in Breda aanzienlijk beschadigd (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
02.44

Vrachtwagens weggestuurd van vluchtstrook

Drie vrachtwagenchauffeurs die hun vrachtwagen hadden geparkeerd op de vluchtstrook bij verzorgingsplaats Kloosters langs de A58 bij Oirschot zijn vrijdagnacht weggestuurd door een weginspecteur van Rijkswaterstaat. dat laat de weginspecteur weten op Twitter.

Wachten op privacy instellingen...
01.41

Man schiet bij poging beroving

Een man heeft vrijdag rond middernacht geprobeerd een 57-jarige Eindhovenaar te beroven vlakbij de Le Sage ten Broeklaan in Eindhoven. Volgens de politie schoot de verdachte met een vuurwapen. Het slachtoffer raakte niet gewond. Of er iets is buitgemaakt, is niet bekendgemaakt.

01.25

Brand in dak huis Den Hout

In het dak van een huis aan de Hespelaar in Den Hout woedde vrijdagavond laat brand. Het vuur was uitgebroken bij de schoorsteen en daarna doorgeslagen naar de nok van het dak. De brandweer heeft dakpannen verwijderd en geblust. De brandweer zette onder meer een hoogwerker in om het vuur te bestrijden. De brand veroorzaakte wel schade, maar door de snelle reactie van de brandweer kon erger worden voorkomen. Rond halfeen was de brandweer de brand meester.

Door de snelle actie van de brandweer werd erger voorkomen in Den Hout (foto: Mathijs Bertens/SQ Vision).
Door de snelle actie van de brandweer werd erger voorkomen in Den Hout (foto: Mathijs Bertens/SQ Vision).
Via een hoogwerker werd het dak van het huis in Den Hout geblust (foto: Mathijs Bertens/SQ Vision).
Via een hoogwerker werd het dak van het huis in Den Hout geblust (foto: Mathijs Bertens/SQ Vision).
00.03

Gewonden bij steekpartij Den Bosch

Twee mannen zijn rond negen uur vrijdagavond gewond geraakt bij een steekpartij in de Hudsonlaan in Den Bosch. Volgens een 112-correspondent was er sprake van een zakelijk conflict dat uit de hand liep. De ene man raakte gewond aan zijn been, de ander aan zijn hoofd. Ze zijn allebei naar een ziekenhuis gebracht. Een derde man is aangehouden.

23.55

Autobrand Valkenswaard

Aan de Julianastraat in Valkenswaard is vrijdagavond rond halfelf een auto uitgebrand. Een bewoner zag het vuur en liep daarop naar buiten. Op het dak van de brandende auto vond de bewoner een jerrycan. De man is meteen de buurt ingegaan om te vragen van wie de auto was die naast deze auto geparkeerd was. Toen hij deze eigenaresse had achterhaald nam hij die autosleutels mee en reed die auto weg van het vuur.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!