Video

Tadic op een PSV-shirt: Wybe krijgt het beroerdste verjaardagscadeau ooit

28 september 2022 om 09:40 • Aangepast 29 september 2022 om 09:51
nl
Dolblij was Wybe met zijn verjaardagscadeau waar zijn vrienden hem mee verrasten. Als diehard PSV-fan kon hij zijn ogen bijna niet geloven toen hij het pakje uitpakte en zag dat ze een shirt van zijn geliefde club voor hem hadden gekocht. "Ga toch weg, jongens. Wat leip, hé!" Maar de vreugde was van korte duur. Want op de achterkant stond namelijk niet de naam van zijn favoriete PSV'er.
Profielfoto van Karin Kamp
Geschreven door

Zijn maten hadden de naam van Dušan Tadic, de aanvoerder van rivaal Ajax op het shirt laten drukken.

Grote hilariteit als Wybe het shirt omdraait en de naam ziet staan. "Dit is echt de grootste eikel ooit", roept hij. Waarop hij het shirt bijna in de brandende open haard gooit.

"Krijgt 'ie van ons wel een nieuwe."

Brainport, hoofdsponsor van PSV, zag het filmpje ook en besloot Wybe alsnog een mooie verjaardag te bezorgen. "Krijgt 'ie van ons wel een nieuwe", laten ze weten via Instagram. "Dat zou het verdriet wel goed maken, ons budget was helaas op", aldus een van de vrienden.

Onder de video stromen de reacties binnen. "Ik had hem er wel ingegooid!", schrijft iemand. En een ander: "Dju toch, dat is zoiets als een lekker warm worstenbroodje krijgen waar dan gelatine in blijkt te zitten... smerig, mannen!"

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!