112-nieuws: brand bij bedrijf in Giessen • maaltijdbezorger gewond in Oss - Omroep Brabant
Video

112-nieuws: brand bij bedrijf in Giessen • maaltijdbezorger gewond in Oss

2 oktober om 10:33 • Aangepast 3 oktober om 13:10
nl
In dit liveblog houden we je deze zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

Dit liveblog is gesloten

20.03 - Maaltijdbezorger op scooter gewond na aanrijding
In Oss is een maaltijdbezorger op een scooter gewond geraakt na een botsing met een auto. Het ongeval gebeurde even na half acht in de avond op de Euterpelaan. De jongen is met de ambulance naar het ziekenhuis bgebracht. De aard van zijn letsel is niet bekend.

19.51 - Grote brand bij bedrijf in Giessen
Bij Oerlemans Plastics aan de Industrieweg in Giessen is kort voor acht uur in de avond brand uitgebroken. De brandweer kwam met vijf voertuigen op de melding af, zo meldt een 112-correspondent. De situatie werd opgeschaald naar 'grote brand' omdat het lastig was om aan bluswater te komen. Het gebouw stond vol rook maar aan de buitenkant van het pand was niets te zien van de brand. Na korte tijd opende de brandweer de bedrijfsdeuren, kon de rook ontsnappen en bleek de brand onder controle. De oorzaak van alle rook was een oververhitte hogedrukreiniger.

13.45 - Gewonde bij kop-staartbotsing in Valkenswaard
Bij een kop-staartbotsing op de Luikerweg (N69) in Valkenswaard is zondagmiddag een gewonde gevallen. Drie auto's waren hierbij betrokken. De passagier van de middelste auto is ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. Een auto is weggesleept.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision
Foto: Rico Vogels/SQ Vision

13.34 - Chauffer beboet vanwege overbelading

Wachten op privacy instellingen...

12.15 - Vijf rijbewijzen in beslag genomen vanwege te hard rijden
Vijf bestuurders hebben zondagmorgen hun rijbewijs moeten inleveren na forse snelheidsovertredingen op de A4, A17 en A59. Een 22-jarige man reed tijdens een inhaalmanoeuvre op de A17 zelfs 170 kilometer uur. Hier gaat nog wel een correctie van 6 kilometer af.

LEES OOK: Automobilist rijdt veel te hard over A4 om met gezin op tijd bij K3 te zijn

10.18 - Brand bij bedrijf in Sint-Oedenrode
Bij een brand in een bedrijfsgebouw aan de Handelsweg in Sint-Oedenrode kwam zondagochtend veel rook vrij. De brandweer, die rond kwart over negen werd gebeld, had het vuur snel onder controle. Wat er precies in brand stond, is een 112-correspondent niet bekend. De brandweer controleerde onder meer het dak, maar daar werd niets vreemds waargenomen. De oorzaak van de brand is niet bekend. Naar verluidt zou er zaterdagavond een feestje hebben plaatsgevonden.

Wachten op privacy instellingen...
De brandweer had de situatie in Sint Oedenrode snel onder controle (foto: Sander van Gils/SQ Vision).
De brandweer had de situatie in Sint Oedenrode snel onder controle (foto: Sander van Gils/SQ Vision).

09.43 - Vermiste man is terecht
De 65-jarige man die sinds zaterdagochtend werd vermist en voor het laatst werd gezien op het Boerhaaveplein in Bergen op Zoom, is terecht. Dat maakte Burgernet zondagochtend bekend. Waar de man al die tijd verbleef, is niet bekendgemaakt.

09.38 - Automobilisten zijn rijbewijs kwijt
Drie automobilisten moesten vrijdag en zaterdag hun rijbewijs inleveren na snelheidsovertredingen op de A59 bij Waalwijk. Dat maakte de politie zaterdag bekend op Facebook. Ze reden met een snelheid van - na correctie - 151, 155 en 199 kilometer per uur. Op die plek geldt een maximumsnelheid van honderd kilometer per uur. Tegen de drie is proces-verbaal opgemaakt. Justitie bepaalt hoe lang de bestuurders hun rijbewijs kwijt zullen zijn.

04.52 - Man belandt in water Helmond
Een man kwam zaterdagnacht terecht in het water aan de Kanaaldijk in Helmond. Hij was volgens de politie snel weer uit het water. "Hij is voor alle zekerheid nagekeken door ambulancepersoneel."

03.55 - Onwelwording op A2
Iemand is zaterdagnacht onwel geworden op de A2 bij Eindhoven. Het slachtoffer had te veel gedronken, laat een weginspecteur van Rijkswaterstaat weten. De weginspecteur heeft hulp verleend verleend en het slachtoffer naar een veilige locatie gebracht.

Wachten op privacy instellingen...

02.57 - Bushokjes vernield bij af- en toerit A50
Bij de afrit Sint Oedenrode van de A50 en de toerit naar de A50 bij Eerde zijn zaterdagnacht bushokjes vernield. Dat meldt een weginspecteur van Rijkswaterstaat. De politie is op de hoogte.

Wachten op privacy instellingen...

02.00 - Tilburgers aangehouden in Schijndel
Drie mannen uit Tilburg zijn zaterdagnacht aangehouden in Schijndel. In de auto waarin zij zaten, vond de politie inbrekersspullen. De drie hadden geen identiteitsbewijzen bij zich en de bestuurder had ook geen rijbewijs. Daarnaast konden zij niet uitleggen wat zij deden in de wijk waar zij werden aangesproken. De drie Tilburgers zouden volgens een wijkagent al eerder betrokken zijn geweest bij inbraken.

01.21 - Automobilist crasht in Son
Een auto is zaterdagnacht zwaar beschadigd geraakt bij een crash in Son. De bestuurder raakte rond kwart over twaalf een boom langs de Nieuwstraat in het centrum van het dorp. Die boom brak volledig door en de auto kwam in de middenberm tot stilstand. Volgens mensen in de buurt zou de automobilist er na de crash vandoor zijn gegaan. Een bergingsbedrijf werd opgeroepen om de auto mee te nemen.

Wachten op privacy instellingen...

22.16 - Uitslaande brand bij oude molen in Gilze
De brandweer rukte zaterdagavond uit vanwege een uitslaande brand in Gilze. Volgens omstanders stond een bijgebouw achter de oude molen aan de Geren in Gilze in brand. Hoe de brand kon ontstaan, wordt onderzocht. Volgens een 112-correspondent werden twee mensen in een ambulance behandeld.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone