Liveblog

112-nieuws: vrouw in scootmobiel aangereden • scooter gaat op in vlammenzee

22 oktober 2022 om 11:14 • Aangepast 2 november 2022 om 10:05
nl
In dit liveblog hebben we je deze zaterdag op de hoogte gehouden van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten

22.54

Ossenaar komt onder politieauto terecht bij aanhouding

Een 45-jarige Ossenaar is op de Molenweg in Oss gewond geraakt nadat hij met een scooter op een politieauto botste. De man kwam onder het voertuig terecht en brak een been, hij werd naar het ziekenhuis vervoerd en is daar aangehouden.

LEES OOK: Ossenaar komt onder politieauto terecht bij aanhouding

21.21

Beschoten huis pas verkocht, eigenaar geschrokken

De eigenaar van het huis dat in de nacht van vrijdag op zaterdag beschoten werd, heeft geen idee wie dat op zijn geweten heeft. Hij woont met zijn gezin al een tijdje in een ander huis en was op het moment dat er geschoten werd niet thuis. De buren daarentegen schrokken afgelopen nacht wakker van de herrie. "Het was heel angstig, ik ben doodsbang dat de daders terugkomen", vertelt een buurtbewoner.

LEES OOK: Eigenaar beschoten huis geschrokken: 'Gaat je niet in kouwe kleren zitten'

16.30

Scooter gaat in vlammen op, bestuurder kan op tijd afstappen

Een scooter is zaterdagmiddag tijdens het rijden in Nuenen in brand gevlogen, de bestuurder wist zijn scooter op tijd aan de kant te zetten en raakte niet gewond. Zijn scooter ging volledig in vlammen op, er bleef niets meer van over.

De brand veroorzaakte een flinke zwarte rookpluim die in de wijde omgeving te zien was. Het tafereel zorgde voor veel bekijks.

Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
15.49

Vrouw op scootmobiel raakt gewond na aanrijding met auto

Een vrouw op een scootmobiel is zaterdagmiddag gewond geraakt nadat zij werd aangereden door een automobilist op de Bredaseweg in Oosterhout. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis in Breda gebracht. Hoe ernstig zij gewond is geraakt, is niet duidelijk.

De politie doet onderzoek naar het ongeluk.

Vrouw op scootmobiel aangereden in Oosterhout (foto: Marcel van Dorst - SQ Vision).
Vrouw op scootmobiel aangereden in Oosterhout (foto: Marcel van Dorst - SQ Vision).
15.09

Meisje valt van paard op Strabrechtse Heide

Een meisje is zaterdagmiddag gewond geraakt nadat ze van een paard is gevallen. Dat meldt een wijkagent. Een traumahelikopter, een ambulance en de brandweer zijn aanwezig. Het gebeurde op de Strabrechtse Heide.

Wachten op privacy instellingen...
14.19

Auto in vlammen op

Aan de Kikvorsch in Vught is zaterdagochtend een auto in vlammen op gegaan. Bij aankomst van de brandweer stond een geparkeerde auto aan de voorzijde volledig in brand. De brandweer wist de brand snel te blussen maar kon niet voorkomen dat de auto met Duits kenteken verloren ging.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
12.35

Huis onder vuur genomen, bewoners ontdekken inslagen bij thuiskomst

Een woning aan de Jan van Eijckhof in Oosterhout is meerdere keren beschoten. Aan de voorkant van het huis zijn zeker tien kogelinslagen te zien. Niemand raakte gewond.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
11.15

File op A16 richting Belgische grens door wegwerkzaamheden

Wachten op privacy instellingen...
10.38

Oosterhouter van 60 jaar oud geslagen, bedreigd en beroofd

Een 60-jarige man uit Oosterhout is in de nacht van vrijdag op zaterdag van zijn geld en telefoon beroofd. Twee mannen sloegen het slachtoffer in Tilburg van zijn fiets, bedreigden hem met een mes en beroofden de man. De politie zoekt getuigen.

LEES OOK: Man (60) wordt van fiets geslagen, bedreigd met mes en beroofd

06.18

Verwarde Roosendaler loopt weg uit ziekenhuis

De politie in Roosendaal vraagt mensen uit te kijken naar een verwarde man, die is weggelopen uit het ziekenhuis. De 49-jarige man droeg een gele trui, toen hij vrijdagavond naar het ziekenhuis werd gebracht. Op eigen initiatief is hij weer vertrokken. Wie hem ziet, moet 112 bellen, luidt de politie-oproep.

Wachten op privacy instellingen...
06.00

Overvaller met zwart mondkapje en gele tas

Een minuut of twintig voor sluitingstijd is vrijdagavond het Boerenbond-filiaal in Drunen overvallen. Het gaat om één dader. Hij joeg een medewerker de stuipen op het lijf met een steekwapen. Er raakte niemand gewond. Mogelijk heeft hij wat buit gemaakt.

De man droeg een zwarte broek, een lichte jas, sneakers en een zwart mondkapje. De dader zou 1,80 meter lang zijn en een normaal postuur hebben. Hij had een gele tas bij zich. De politie raadt mensen die hem zien aan geen actie in zijn richting te ondernemen, maar wel snel contact op te nemen met haar. Ondertussen zijn agenten driftig op zoek naar hem. De man zou richting het centrum van Drunen zijn gevlucht.

De politie doet ook binnen onderzoek (foto: Iwan van Dun/SQ Vision Mediaprodukties).
De politie doet ook binnen onderzoek (foto: Iwan van Dun/SQ Vision Mediaprodukties).
Politie voor de deur van de overvallen Boerenbond in Drunen (foto: Iwan van Dun/SQ Vision Mediaprodukties).
Politie voor de deur van de overvallen Boerenbond in Drunen (foto: Iwan van Dun/SQ Vision Mediaprodukties).
04.00

Tankstation Steenbergen overvallen

Een man heeft vrijdagavond een tankstation in Steenbergen overvallen. Hij bedreigde een medewerker met een mes en ging er uiteindelijk zonder buit vandoor. De medewerker raakte niet gewond. De politie is direct met een 'flinke zoekactie' begonnen, zo meldt een woordvoerder. Ook zullen camerabeelden worden bekeken. Het gaat om het AVIA-tankstation aan de Nassaulaan. De overval werd om twintig over zeven gemeld.

De dader is een licht getinte man van ongeveer 1,70 meter. Hij droeg een zwarte jas met capuchon, een spijkerbroek en zwarte schoenen met witte tinten. Hij sprak Nederlands met een accent. De man is op een fiets gevlucht. In een Burgernet-melding wordt geadviseerd de man niet te benaderen, maar wel de politie te bellen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!