Liveblog

112-nieuws: gewonde bij botsing tegen boom • auto mist gevel huis maar net

24 oktober 2022 om 16:46 • Aangepast 2 november 2022 om 16:24
nl
In dit liveblog houden we je deze maandag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Het liveblog is gesloten.

Liveblog

19.30

Auto belandt in water in Den Bosch

Aan de Haverleij in Den Bosch is maandagavond rond kwart over zeven een auto in het water beland. De bestuurder is vermoedelijk onwel geworden. Volgens de politie is de bestuurder zelf uit zijn auto gekomen. Omstanders hebben de man op de kant geholpen. Ambulancemedewerkers hebben hem onderzocht. De auto wordt uit het water getakeld.

17.30

Auto botst tegen boom in Son en Breugel

Op de Planetenlaan in Son en Breugel is maandagmiddag een auto tegen een boom gebotst. De bestuurder raakte niet gewond maar is uit voorzorg nog bekeken door het ambulancepersoneel. Waardoor de auto van de weg is geraakt is niet bekend.

Foto: Sander van Gils/ SQ Vision
Foto: Sander van Gils/ SQ Vision
17.10

Auto raakt van de weg en komt tot stilstand in voortuin

Een automobiliste is maandagmiddag op de Europalaan in Nuenen van de weg geraakt. Vermoedelijk is de bestuurster de controle over het stuur van de auto verloren. Via een groenstrook botste de auto tegen twee geparkeerde auto's. De auto kwam uiteindelijk in de voortuin van een huis terecht.

Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
16.45

Drukte op de Brabantse wegen

Ondanks de herfstvakantie heeft het verkeer op de Brabantse snelwegen maandagmiddag te maken met meerdere files. Zo is het druk op de A58 van Tilburg naar Eindhoven waar tussen Moergestel en Best een file staat van ongeveer twaalf kilometer. Oorzaak is een ongeluk dat eerder op de dag gebeurde. Het verkeer heeft een vertraging van ongeveer twintig minuten. In tegenstelde richting staat een file van zes kilometer.

Ook op de A59 bij Waalwijk is in de richting van Den Bosch een ongeluk gebeurd waarbij meerdere auto's waren betrokken. Er staat rond vijf uur een file van zeven kilometer. Daar is de weg inmiddels vrijgegeven. In de andere richting staat een kijkersfile van vier kilometer.

Wachten op privacy instellingen...

Ook op de A2 staat het verkeer stil. Vanuit de richting van Utrecht staat in de richting van Den Bosch een file van 11 kilometer. Daar is een van de rijstroken dicht vanwege een beschadiging aan het wegdek. Tussen Vught en knooppunt Empel staat een file van tien kilometer. Op de weg staat een kapotte vrachtwagen. De rechterrijstrook is dicht.

16.35

Ongeluk met meerdere auto's op snelweg A59

Op de snelweg A59 van Raamsdonksveer richting Den Bosch is maandagmiddag rond half vier een ongeluk waarbij meerdere auto's waren betrokken. Een van de auto's ligt op zijn kant tegen de vangrail. Een tweede auto die bij het ongeluk is betrokken staat met veel schade tegen de vangrail. Achter het ongeluk staat een file van enkele kilometers. Volgens een 112-correspondent is er één gewonde gevallen. Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet duidelijk. Beide beschadigde auto's zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd.

16.15

Automobiliste gewond na botsing tegen boom

Een automobiliste is maandagmiddag op de Statenweg in Venhorst gewond geraakt nadat ze met haar auto tegen een boom was gebotst. De auto raakte eerst een reclamebord en kwam vervolgens tegen een boom tot stilstand. De bestuurster is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het met haar gaat is niet bekend. Waardoor de auto van de weg is geraakt, is niet bekend.

15.23

Vrachtwagen met klapband op A2

Het verkeer op de A2 van Eindhoven richting Utrecht moet rekening blijven houden met vertraging. Bij Kerkdriel staat een vrachtwagen met een klapband. Dit leidt tot een halfuur vertraging vanaf knooppunt Empel. Eerder waren er al problemen op de weg na een ongeluk bij Empel.

Wachten op privacy instellingen...
15.17

Vermist kind terecht

De 7-jarige jongen die sinds twee uur maandagmiddag was vermist in Son is in goede gezondheid teruggevonden, zo laat Burgernet weten. Waar de jongen al die tijd was, is niet bekendgemaakt.

14.33

Halfuur vertraging op A2

De rechterrijstrook van de A2 van Den Bosch richting Utrecht werd rond twee uur maandagmiddag afgesloten na een ongeluk bij knooppunt Empel. Hierdoor ontstond rond kwart voor drie een zes kilometer lange file vanaf Sint-Michielsgestel. De ANWB waarschuwde op dat moment voor meer dan een halfuur vertraging. Rond kwart over drie was de vertraging nog altijd ruim twintig minuten.

14.22

Vermissing jongen (7)

In Son wordt sinds twee uur maandagmiddag een 7-jarige jongen vermist. De jongen werd het laatst gezien op de Nieuwstraat. Hij reed op een Giant-fiets. Hij draagt volgens Burgernet een oranjezwarte broek en jas. De jongen heeft blond haar.

12.14

Ongeluk met vrachtwagens op A58

De rechterrijstrook van de A58 van Tilburg richting Eindhoven werd maandag rond het middaguur afgesloten na een ongeluk bij Oirschot, waarbij twee vrachtwagens betrokken waren. Dit leidde rond kwart over een tot een zestien kilometer lange file vanaf knooppunt De Baars. De ANWB waarschuwde voor anderhalf uur vertraging. Rond kwart voor twee werd de afgesloten rijstrook weer vrijgegeven, maar rond halfdrie was de file nog altijd zeven kilometer lang.

Wachten op privacy instellingen...
11.54

Vrachtwagen kapot, afrit dicht

De afrit Sint-Oedenrode van de A50 van Oss richting Eindhoven werd maandag rond het middaguur korte tijd afgesloten vanwege een kapotte vrachtwagen.

10.49

Politieonderzoek naar schietpartij Oss

De politie doet met onder meer een politiehond onderzoek in een huis aan de Sperwerstraat in Oss. Agenten zijn op zoek naar zaken die de politie kunnen helpen in het onderzoek naar de dodelijke schietpartij in april, waarbij een 23-jarige man uit Oss om het leven kwam.

LEES OOK: Politieonderzoek in huis Oss in verband met dodelijke schietpartij

Politieonderzoek aan de Sperwerstraat in Oss (foto: Megan Hanegraaf).
Politieonderzoek aan de Sperwerstraat in Oss (foto: Megan Hanegraaf).
10.31

Brand in boom in Budel

Een boom heeft zondagnacht vlam gevat naast het fietspad aan de Keunenhoek in Budel, vlakbij een tankstation. Omdat er vuurwerkresten naast de boom werden gevonden, wordt vermoed dat er vuurwerk is afgestoken in de boomholte van de eikenboom. De brand werd rond halfnegen maandagochtend door een voorbijganger ontdekt, maar heeft waarschijnlijk de hele nacht gewoed. De gemeente moet bepalen of de boom omgekapt moet worden.

De schade aan de boom in Budel is aanzienlijk (foto: WdG/SQ Vision).
De schade aan de boom in Budel is aanzienlijk (foto: WdG/SQ Vision).
09.58

Ongeluk op A27

De rechterrijstrook van de A27 van Gorinchem richting Breda werd maandagochtend rond halftien een halfuur lang afgesloten na een ongeluk bij knooppunt Hooipolder. De afsluiting leidde tot een acht kilometer lange file vanaf Nieuwendijk, goed voor ruim een halfuur vertraging. Rond tien uur werd de afgesloten rijstrook weer vrijgegeven.

09.21

Gewonde bij botsing Waalwijk

Een 58-jarige vrouw uit Sprang-Capelle is zondagavond gewond geraakt bij een botsing op de kruising van de Burgemeester van der Klokkenlaan met de Stationsstraat in Waalwijk. Ze kwam daar met haar auto in botsing met een andere auto. De bestuurder van die auto zat onder invloed van alcohol achter het stuur. De vrouw is naar een ziekenhuis gebracht. De andere bestuurder, een 42-jarige man uit Sprang-Capelle, kreeg een tijdelijk rijverbod opgelegd en kreeg een proces-verbaal.

08.12

Fikse file op A2

Verkeer op de A2 van Den Bosch richting Eindhoven moest tot halfnegen maandagochtend rekening houden met een flinke file voor knooppunt Ekkersweijer. Daar was de rechterrijstrook afgesloten. Dit leidde rond acht uur 's ochtends tot een negen kilometer lange file vanaf Boxtel, goed voor ruim twintig minuten vertraging.

04.30

Bestelbus in brand gestoken

Een bestelbus is vanochtend vroeg aan de Puccinisraat in Tilburg in brand gestoken. De bus werd door de brand compleet verwoest. Nadat de brandweer het vuur had geblust, werden naast de bus aanmaakblokjes gevonden. De brand werd rond half vijf gemeld. De politie onderzoekt de zaak. Het uitgebrande voertuig is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Foto: Jack Brekelmans / SQ Vision.
Foto: Jack Brekelmans / SQ Vision.
Foto: Jack Brekelmans / SQ Vision.
Foto: Jack Brekelmans / SQ Vision.
18.30

Brand bij basisschool in Den Bosch

In Den Bosch is gisteren aan het einde van de middag brand uitgebroken in een containerruimte van basisschool het Bossche Broek aan de Liviusstraat. Vermoedelijk vlogen door brandstichting diverse containers onder een overkapping in brand. De brandweer had de brand snel onder controle, maar toch was de schade groot.

Containers gingen in vlammen op, maar ook de overkapping liep grote schade op. Door de brand ontstond er onder andere een groot gat in het dak. Wie er achter de brandstichting zit of zitten is niet bekend. De politie heeft de zaak in onderzoek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone