Politieonderzoek in huis Oss in verband met dodelijke schietpartij

24 oktober 2022 om 11:03 • Aangepast 25 oktober 2022 om 10:53
nl
De politie doet met onder meer een politiehond onderzoek in een huis aan de Sperwerstraat in Oss. Agenten zijn op zoek naar zaken die de politie kunnen helpen in het onderzoek naar de dodelijke schietpartij in april, waarbij de 23-jarige Mo uit Oss om het leven kwam.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Die schietpartij vond rond vier uur 's middags plaats aan het Leeuwerikhof in Oss. Mo, een bekende van de politie, zat op zijn scooter toen hij onder vuur werd genomen. Hulpverleners kwamen snel naar de plaats van de schietpartij, maar ze konden Mo niet meer redden.

Camera's
In de weken na de schietpartij werden tot vier keer toe huizen beschoten in deze buurt. Niemand raakte daarbij gewond, maar de schrik zat er bij buurtbewoners goed in.

De politie hing in de Merelstraat camera's op om de wijk wat veiliger te maken.

Aanhoudingen
In verband met de dodelijke schietpartij hield de politie de afgelopen maanden vijf verdachten aan, de laatste eind september. Van deze verdachten zitten er nog drie vast. Dit zijn Ossenaren van 21, 22 en 26 jaar oud.

Ruim een week geleden werd er in verband met deze zaak ook al een huis aan de straat In den Bogerd in Schaijk doorzocht. Ook hierbij zette de politie een politiehond in.

LEES OOK:

Man (23) in Oss doodgeschoten in zijn eigen wijk: 'Dit is een maffiabuurt'

Vijfde verdachte (21) opgepakt voor doodschieten Mo uit Oss

Moord op 23-jarige Mo: opnieuw is er een huis doorzocht

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!