Vijfde verdachte (21) opgepakt voor doodschieten Mo uit Oss - Omroep Brabant
Video

Vijfde verdachte (21) opgepakt voor doodschieten Mo uit Oss

21 september 2022 om 11:17 • Aangepast 29 september 2022 om 13:38
nl
De politie heeft een 21-jarige man uit Oss opgepakt voor betrokkenheid bij het doodschieten van de 23-jarige Mo uit Oss. De verdachte werd woensdag in een woning aangehouden en zit vast. Eerder hield de politie ook al vier verdachten aan, twee van hen zitten nog vast.
Profielfoto van Ista van Galen
Geschreven door

De man zit in beperkingen, wat betekent dat hij alleen contact met zijn advocaat mag hebben.

Mo doodgeschoten
Het slachtoffer werd op 14 april op zijn scooter doodgeschoten op het Leeuwerikhof in Oss, enkele tientallen meters van zijn eigen huis. In de weken na de schietpartij zijn tot vier keer toe huizen beschoten in de omgeving. Niemand raakte daarbij gewond. De politie heeft in de Merelstraat camera's opgehangen om de buurt veiliger te maken.

Vier verdachten aangehouden
De politie startte meteen een groot onderzoek, onder leiding van het Openbaar Ministerie. Een paar dagen na de schietpartij meldden twee mannen (23 en 26) uit Oss zich op het politiebureau. Ze werden aangehouden, maar zijn inmiddels weer vrij. De mannen blijven wel verdachte.

Twee weken geleden hield de politie nog twee verdachten aan. Het gaat om mannen van 22 en 26 uit Oss. Die zitten nog vast. De politie nam ook meerdere auto's in beslag in Oss en Enschede die mogelijk betrokken waren bij de schietpartij.

De politie gaat door met het onderzoek en laat weten nog altijd op zoek te zijn naar getuigen die op de bewuste donderdagmiddag in april rondom het Leeuwerikhof aanwezig waren. "Daarom vragen wij hen nadrukkelijk zich te melden bij de politie", meldt de politie.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone