Moord op 23-jarige Mo: opnieuw is er een huis doorzocht

13 oktober 2022 om 11:12 • Aangepast 20 oktober 2022 om 16:47
nl
Opnieuw is er een huis doorzocht in het onderzoek naar de schietpartij waarbij de 23-jarige Mo uit Oss om het leven kwam. Ditmaal werd er een huis aan de In den Bogerd in Schaijk doorzocht. De politie heeft ook een politiehond ingezet.
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door

De 23-jarige Mo werd op 14 april op zijn scooter doodgeschoten op het Leeuwerikhof in Oss, enkele tientallen meters van zijn eigen huis. In de weken na de schietpartij zijn tot vier keer toe huizen beschoten in de omgeving. Niemand raakte daarbij gewond. De politie heeft in de Merelstraat camera's opgehangen om de buurt veiliger te maken.

Vijf verdachten aangehouden
De politie startte meteen een groot onderzoek, onder leiding van het Openbaar Ministerie. Er zijn al meerdere huizen doorzocht. Een paar dagen na de schietpartij meldden twee mannen (23 en 26) uit Oss zich op het politiebureau. Ze werden aangehouden, maar zijn inmiddels weer vrij. Het tweetal blijft wel verdachte.

Twee weken geleden hield de politie nog twee verdachten aan. Het gaat om mannen van 22 en 26 uit Oss. Die zitten nog vast. Ook deze week vond er weer arrestatie plaats. Het gaat om een 21-jarige man uit Oss. De man zit in beperking, wat betekent dat hij alleen contact met zijn advocaat mag hebben.

De politie gaat door met het onderzoek en laat weten nog altijd op zoek te zijn naar getuigen die op de bewuste donderdagmiddag in april rondom het Leeuwerikhof aanwezig waren. "Daarom vragen wij hen nadrukkelijk zich te melden bij de politie", meldt de politie.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!