Video

Jongen tegen zijn hoofd getrapt na stapavond in Eindhoven

14 november 2022 om 18:00 • Aangepast 22 november 2022 om 13:46
nl
De politie is op zoek naar een jongen die in september op de Hooghuisstraat in Eindhoven een andere jongen tegen het hoofd heeft geschopt. Het slachtoffer bleef achter in een plas bloed met een groot gat in zijn hoofd. De politie deelt camerabeelden van de mishandeling in het opsporingsprogramma Bureau Brabant.
Profielfoto van Liam Toll
Geschreven door
Liam Toll

Vier jongens krijgen op 11 september ruzie na een avond stappen. Na wat duwen en trekken slaat een van de daders het slachtoffer tegen de grond. Zodra die versuft op wil staan, trapt de hoofdverdachte tegen het hoofd van de jongen.

Op camerabeelden is te zien dat de hoofdverdachte het hoofd van het slachtoffer tegen de straatstenen schopt. "Alsof hij een penalty neemt in een voetbalwedstrijd", zo omschrijft de politie het.

Getuigen
Twee omstanders hebben het voorval zien gebeuren. Een van hen belt 112 en blijft bij het slachtoffer totdat de ambulance en politie gearriveerd zijn. Hij heeft ook een verklaring afgelegd. Naar de andere getuige is de politie ook nog op zoek. Die jongen kan belangrijk zijn voor het onderzoek en de politie wil hem dus ook graag nog spreken.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!