Video

Bewoners (73 en 75) overleden bij steekpartij in huis in Cuijk

17 november 2022 om 06:10 • Aangepast 18 november 2022 om 05:58
nl
Bij een steekpartij in een huis aan het Korhoenderveld in Cuijk zijn woensdagavond twee doden gevallen. De steekpartij werd rond acht uur in de avond gemeld. De bewoners van het huis kwamen bij de steekpartij om het leven. In de loop van donderdagochtend wordt door de politie verder onderzoek gedaan in het huis. De woning wordt ondertussen bewaakt.
Profielfoto van Lobke Kapteijns
Geschreven door

Hulpdiensten rukten woensdagavond massaal uit naar het huis om de gewonden te helpen, ook een traumahelikopter werd opgeroepen. Dat mocht niet meer baten.

Bewoners van het huis
Iets voor tien uur woensdagavond meldde de politie dat de twee slachtoffers waren overleden. Het gaat om de 73- en 75-jarige bewoners van het huis, een vrouw en een man.

De aanleiding van de steekpartij is niet bekend. De politie doet onderzoek naar hoe de steekpartij kon gebeuren en houdt vooralsnog rekening met verschillende scenario's.

De omgeving werd tijdelijk afgezet en het huis wordt donderdagochtend bewaakt. Volgens een woordvoerder van de politie is dit een standaard procedure. "We moeten uitsluiten dat er iemand de woning in gaat."

Dode man in appartement
In Cuijk was woensdagavond ook sprake van een vermissing van een 13-jarig meisje. Zij werd diezelfde avond nog gevonden. Deze twee zaken hebben niets met elkaar te maken, laat de politie weten.

Ook afgelopen zaterdag vond de politie een dode man in een appartement aan het Fazantenveld in Cuijk. Dat is om de hoek bij het Korhoenderveld. Volgens de politie zijn het afzonderlijke incidenten die geen verband hebben met elkaar.

Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!