112-nieuws: brand in geitenstal • vrouw opgepakt na vernielen auto - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: brand in geitenstal • vrouw opgepakt na vernielen auto

22 november 2022 om 16:37 • Aangepast 23 november 2022 om 10:22
nl
In dit liveblog houden we je deze dinsdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Het liveblog is gesloten.

Liveblog

22.30

Brand in schuurtje in Schijndel

In een vrijstaand schuurtje achter een huis in de Bernhardstraat in Schijndel heeft dinsdagavond een kleine brand gewoed. De brand was vermoedelijk veroorzaakt door kortsluiting en was snel onder controle. Binnen drie kwartier konden de brandweerlieden weer terug naar de kazerne.

Foto: Sander van Gils/SQ Vision
Foto: Sander van Gils/SQ Vision
20.55

Auto handhavers bekogeld met planten

Een geparkeerde auto van de boa's in Rijen heeft het vorige week vrijdag moeten ontgelden. Rond halftwee gooiden jongeren bloemen uit bloembakken op de motorkap van de dienstauto van de boa's. De auto raakte daardoor beschadigd. Alle jongeren zijn inmiddels opgespoord en hebben een proces-verbaal gekregen.

Foto: boa's Gilze en Rijen
Foto: boa's Gilze en Rijen
18.10

Vrouw opgepakt na vernielen van auto

Een 38-jarige vrouw is maandagnacht in Waalwijk aangehouden. De vrouw had in beschonken toestand rond kwart over twee een auto vernield op de Prof. Buysstraat in haar woonplaats. Daarna reed zij met haar eigen auto weg. Agenten konden de vrouw aanhouden op de Erve. Ze bleek onder invloed van alcohol. Volgens de politie had de vrouw vier keer de toegestane hoeveelheid gedronken. De vrouw zit vast op verdenking van vernieling. Haar rijbewijs is ingenomen.

16.25

Honderden geiten dood bij uitslaande brand in een stal

Op een boerderij aan de Weerscheut in Vinkel is dinsdagmiddag brand uitgebroken. De brand woedde in een geitenstal waar zevenhonderd geiten stonden. Een groot deel daarvan is door de vlammen en rookontwikkeling overleden.

De brand brak rond vier uur 's middags uit in een geschakelde loods. De eigenaar ontdekte dat zelf. In het rechterdeel brak de brand uit, dat werd gebruikt voor de opslag van hooi en voer. Aan de andere kant werden de geiten gehouden en werd melk opgeslagen.

LEES OOK: Honderden geiten dood bij uitslaande brand in een stal

Foto: Twitter
Foto: Twitter
14.00

Mishandelde man gevonden

De politie heeft dinsdagochtend in een huis aan de Bakkerstraat in Eindhoven een zwaargewonde man gevonden. De agenten werden aanvankelijk opgeroepen voor een reanimatie. De man, een Italiaan, was gewond aan zijn hoofd en is naar het ziekenhuis gebracht. Het is onduidelijk hoe hij aan zijn verwondingen komt. De politie vermoedt dat hij mishandeld is en zoekt naar mensen die meer weten.

Wachten op privacy instellingen...
10.43

Doorrijder aangehouden

Een 32-jarige man uit Breda is maandagmiddag aangehouden. Even daarvoor was hij doorgereden, nadat hij op de Terheijdenseweg in Breda een aanrijding met een stadsbus had veroorzaakt. Boa's van de gemeente zagen hem rijden en hielden de man aan. Zijn auto is meegenomen.

10.27

Mogelijke drugsdealer gepakt in Breda

Een 30-jarige man uit Breda is maandagmiddag opgepakt, omdat hij drugs bij zich had. In eerste instantie vonden agenten niks toen ze zijn auto controleerden, maar even later vertelde een voorbijganger hen dat hij iemand drugs uit een zwarte auto had zien gooien. Het bleek om dezelfde man te gaan. De agenten vonden met hulp van de getuige oplettende uiteindelijk 40 bolletjes drugs. Even later kon de Bredanaar alsnog worden opgepakt.

09.03

Ook ongeluk op A58

En ook het verkeer op de A58 van Tilburg naar Breda werd niet gespaard. Daar was na een ongeluk de linkerrijstrook afgesloten bij Bavel. De vertraging liep op tot zeker een uur. Rond kwart over negen was de weg weer vrij.

Wachten op privacy instellingen...
08.27

Rijstrook A2 dicht

Ook op de A2 van Den Bosch richting Maastricht is het raak. Bij knooppunt De Hogt is de rechterrijstrook dicht na een ongeluk. De vertraging loopt daar snel op. Inmiddels moet je al rekening houden met een uur vertraging. Omrijden kan via de parallelbaan (N2). Daardoor is het vanaf knooppunt Ekkersweijer ook druk op de A50.

Wachten op privacy instellingen...
08.10

Lange file na ongeluk op A50

Wie over de A50 van Oss richting Arnhem rijdt, moet rekening houden met grote vertraging. Na een ongeluk zijn twee rijstroken dicht ter hoogte van knooppunt Valburg. Je bent zeker anderhalf uur langer onderweg.

Wachten op privacy instellingen...
07.10

Scooterrijder in ambulance

Na een botsing in Oss tussen een snorscooter en een auto is de scooterrijder nagekeken door ambulancepersoneel. Onduidelijk is of de bestuurder daadwerkelijk naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Het ongeval gebeurde vanochtend in alle vroegte rond half zes op de rotonde bij de Heihoeksingel.

Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
05.30

Woningbrand blijkt fik in vuurton

Met veel materieel rukte de brandweer maandagavond voor een melding van een woningbrand in Geffen. Volgens de eerste melding zou de benedenverdieping van een huis met rieten dak in brand staan. Daarom spoedden twee blusvoertuigen, een hoogwerker en een watertankwagen zich naar de woning. Eenmaal daar bleek het reuze mee te vallen. Er was slechts vuur in een stookton, laat een 112-correspondent weten. Het vuurtje was dan ook snel geblust.

Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
00.00

Gewapende overval op tankstation in Roosendaal

Aan de Vijfhuizenberg in Roosendaal is maandagavond rond acht uur een tankstation overvallen. De gemaskerde overvaller was gewapend. Na de overval is de verdachte gevlucht met geld en sigaretten. Niemand raakte gewond.

De omgeving is afgezet voor nader onderzoek. Agenten zoeken in de omgeving naar de dader, daarbij wordt een politiehond ingezet. Volgens de politie is de verdachte een man van ongeveer 1.80 meter. Hij was in het zwart gekleed en droeg zwarte Nike-sneakers met rode accenten.

Foto: Christian Traets/SQ Vision
Foto: Christian Traets/SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone