Familie start inzamelactie voor dochters van vermoorde Silvana - Omroep Brabant

Familie start inzamelactie voor dochters van vermoorde Silvana

25 november om 10:31 • Aangepast 29 november om 12:29
nl
De familie van de vermoorde Silvana Heber uit Hoogeloon is een inzamelactie begonnen. Met de opbrengst van de actie wil de familie de twee dochters van Silvana een financieel steuntje in de rug bieden.
Profielfoto van Cor Bouma
Geschreven door

Op de inzamelsite Gofundme schrijft de familie van Silvana:

De familie is diepbedroefd door dit bericht. Silvana heeft twee dochters en voor hen wil ik, de schoonzus van Silvana namens de familie geld inzamelen voor de twee dochters, zodat ze hiermee een klein beetje ondersteuning krijgen die ze zelf mogen kiezen; zoals een gedenkhoekje of een ander bijzonder aandenken voor hun moeder.

De inzamelactie is donderdagavond gestart door de schoonzus van Silvana. De teller stond vrijdag rond twee uur al op zo'n 2500 euro. Het doel is om 10.000 euro in te zamelen.

Verder schrijft de familie:

De familie is ontzettend dankbaar voor de lieve berichten van vrienden, kennissen en andere betrokkenen uit heel Nederland. We hopen dat jullie willen helpen deze meisjes een steuntje in de rug te geven in de deze moeilijke tijd. Alle kleine beetjes helpen. Hartelijk dank hiervoor.

Silvana (36) werd dinsdagavond dood gevonden in een bosgebied bij Vessem. Ze was sinds zaterdag vermist. Haar ex, Marlon B. (41), werd zaterdag direct aangehouden voor betrokkenheid bij haar vermissing. Nog voordat het lichaam van Silvana werd gevonden, liet het Openbaar Ministerie weten dat het ervan uitging dat ze niet meer leefde en dat Marlon werd vervolgd voor moord.

Silvana en Marlon hadden drie jaar een relatie. Ze hadden geen kinderen samen. Marlon heeft twee zoontjes uit eerdere relaties en Silvana had twee jonge dochters.

Condoleanceregister
De gemeente Bladel heeft inmiddels een condoleanceregister geopend, dat mensen kunnen tekenen. Het register ligt in Gemeenschapshuis D'n Anloôp in Hoogeloon. Een week lang kunnen mensen er hun blijk van medeleven geven.

LEES OOK:

Vermiste Silvana dood teruggevonden: dit gebeurde er sinds haar verdwijning

Oud-politieman over Marlon B.: 'Zonder vooropgezet plan maak je fouten'

Wachten op privacy instellingen...
In een bosgebied aan de Half Mijl in Vessem werd Silvana gevonden.
In een bosgebied aan de Half Mijl in Vessem werd Silvana gevonden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone