112-nieuws: overval op tankstation • autobrand in Oosterhout - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: overval op tankstation • autobrand in Oosterhout

26 november 2022 om 15:35 • Aangepast 5 december 2022 om 08:51
nl
In dit liveblog hielden we je deze zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Dit liveblog is gesloten

Liveblog

22.39

Auto door brand verwoest, mogelijk brandstichting

Een auto aan de Hoefakker in Oosterhout is zaterdagavond in brand gevlogen. Ondanks snel optreden van de brandweer raakte de auto zwaar beschadigd. De politie houdt rekening met brandstichting. Omwonenden hoorden een enorme knal waarna ze de auto in brand zagen staan.

21.47

Winkeldief slaat toe in Poolse winkel

De politie is zaterdagavond met twee auto's uitgerukt naar de Polo Smak II in Helmond na een melding van een overval. Eenmaal bij de Poolse avondwinkel aan de Heistraat, bleek al snel dat het om een winkeldiefstal ging. De dief wist te ontkomen met onbekende buit.

21.32

Scooter vliegt in brand

Bij de Argusvlinder in Breda is rond 21.00 uur een scooter in vlammen opgegaan. De brandende scooter stond aan de waterkant van een parkje. Hoe de scooter daar terechtkwam en in brand vloog, is onbekend. Er zat geen kentekenplaat op het voertuig. De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de scooter verloren ging.

19.40

Overval op tankstation in Roosendaal

Het Shell-tankstation aan de Vrouwenhof in Roosendaal is zaterdagavond overvallen. Dat is kort na half acht gebeurd. De dader is er met een onbekende buit vandoor gegaan. Niemand raakte gewond. Het is het tweede tankstation in Roosendaal dat binnen een week het doelwit was van een overval. Op maandag werd een Shell-tankstation aan de Vijfhuizenberg overvallen. Daarbij raakte niemand gewond.

18.34

Chauffeur opgepakt voor slordig vervoer van gevaarlijke stoffen

Wachten op privacy instellingen...
15.30

Loslopende geit 'gearresteerd'

Politie-agenten in Sprang-Capelle hebben zaterdag een geit meegenomen in hun arrestantenbus. De geit liep los op de Vermeerstraat, waarna de agenten het dier in de bus zetten en mee naar het bureau namen. Op Instagram grapt een agent dat de geit geen identiteitsbewijs bij zich had, want een tag of oornummer ontbreekt. Het dier is nog op het politiebureau. Mensen die de geit herkennen of weten wie de eigenaar is kunnen contact opnemen met de politie.

Foto: Instagram Politie Basisteam Langstraat.
Foto: Instagram Politie Basisteam Langstraat.
14.30

Auto belandt in water in Helenaveen

In Helenaveen is een auto zaterdagmiddag in het water beland. De automobilist zat op dat moment zelf niet in de auto. Een omstander vertelde de correspondent dat de auto het water in was gerold toen de bestuurder langs de kant van de weg wilde plassen. Naast de politie, rukte ook een ambulance uit, maar die bleek niet nodig.

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision
Foto: Dave Hendriks / SQ Vision
13.38

Drie motorcrossers op de bon

Wachten op privacy instellingen...
12.01

Bloemen op vindplaats Silvana

Op de plaats waar het lichaam van de vermiste Silvana Heber (36) uit Hoogeloon dinsdagavond werd gevonden, in het buitengebied van Vessem, zijn bloemen en een kaars gelegd. Silvana was sinds zaterdag vermist. De 41-jarige ex van Silvana, Marlon B., is opgepakt. Hij wordt verdacht van moord.

Bloemen en een kaars op de plaats waar het lichaam van Silvana dinsdagavond werd gevonden (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
Bloemen en een kaars op de plaats waar het lichaam van Silvana dinsdagavond werd gevonden (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
11.37

Kop-staartbotsing in Tilburg

Twee auto's zijn vanochtend op elkaar gebotst op de Paleisring in het centrum Tilburg. Volgens een van de bestuurders stak er bij de stoplichten een man over ondanks dat het voetgangerslicht niet op groen stond. Omdat het verkeer plotseling moest remmen ontstond volgens hem de kop-staartaanrijding. Er raakte niemand gewond.

De automobilisten moesten remmen omdat een voetganger overstak (foto: Toby de Kort/SQ Vision).
De automobilisten moesten remmen omdat een voetganger overstak (foto: Toby de Kort/SQ Vision).
10.47

Aanhoudingen tijdens drugsactie

Vier mannen zijn vrijdagavond aangehouden door de politie tijdens een drugsactie op het Heilig Hartplein in Roosendaal. Drie mannen werden gearresteerd in appartementen boven een aantal winkels. In dit huis werden meerdere zakken met hennep gevonden. Op straat werd een vierde verdachte aangehouden. De vier zijn tussen de 51 en 56 jaar oud. Ze zijn in de loop van de avond vrijgelaten.

De burgemeester is van de drugsvondst op de hoogte gebracht en kan daarop besluiten het huis tijdelijk te sluiten. De drugs zijn in beslag genomen en worden vernietigd.

10.25

Jongen sticht brand in café

Een 17-jarige jongen uit Goirle is afgelopen nacht aangehouden nadat hij in een café aan het Piusplein in Tilburg een prullenbak in de toiletruimte in brand had gestoken. Camera's hadden dit vastgelegd. "Je moet toch niet aan de gevolgen denken als niemand dit gezien had...", verzucht de politie.

10.00

Indringer in huis Tilburg

Een man (40) uit Mierlo is gisteravond aangehouden nadat hij een huis in Tilburg was binnengedrongen. Een buurman hoorde rond halftwaalf gestommel en glasgerinkel vanuit het huis. Hij belde de bewoner of hij al thuis was. Dat bleek niet het geval. Toen agenten aankwamen, zagen ze dat de ruit van de achterdeur vernield was. Ze spraken de indringer. Die zei dat hij in dit huis woont. Hij had de tv en lampen aangezet en de jas netjes aan de kapstok opgehangen. In het huis had de man veel schade aangericht.

LEES OOK: Indringer vernielt huis in Tilburg: 'Wat ik hier doe? Ik woon hier!'

07.04

Vrachtwagen vat vlam in Veghel

Op het terrein van transportbedrijf Kuehne+Nagel aan de Marshallweg in Veghel heeft rond zes uur vanochtend een vrachtwagen vlam gevat. Hoe dit kon gebeuren, wordt onderzocht. De brandweer heeft de vrachtwagen geblust. De trailer was leeg en bleef gespaard. De rook die bij de brand vrijkwam trok over de Kennedylaan en de Marsfabriek.

Wachten op privacy instellingen...
De brandweer bluste de brandende vrachtwagen in Veghel (foto: Sander van Gils/SQ Vision).
De brandweer bluste de brandende vrachtwagen in Veghel (foto: Sander van Gils/SQ Vision).
02.20

Auto in sloot Budel-Dorplein

Een automobilist is afgelopen nacht met zijn auto in een sloot beland langs de Fabrieksstraat in Budel-Dorplein. Dit gebeurde rond kwart voor een. Agenten ontdekten de gecrashte auto tijdens hun surveillanceronde. De bestuurder zat op dat moment nog in de auto. Hij had teveel gedronken, zo bleek uit een blaastest. De man was niet gewond. Een bergingsbedrijf werd opgeroepen om de auto uit de sloot te halen. De bestuurder is meegenomen naar het politiebureau.

Agenten ontdekten de gecrashte auto tijdens hun surveillanceronde (foto: WdG/SQ Vision).
Agenten ontdekten de gecrashte auto tijdens hun surveillanceronde (foto: WdG/SQ Vision).
Een bergingsbedrijf nam de auto mee (foto: WdG/SQ Vision).
Een bergingsbedrijf nam de auto mee (foto: WdG/SQ Vision).
01.51

Hasj en wapen ontdekt bij fouillering

Een man is afgelopen nacht aangehouden nadat hij handhavers beledigde in Aarle-Rixtel. Toen de man gefouilleerd werd, werd bij hem een blok hasj en een verboden wapen gevonden.

De man had een blok hasj en een wapen bij zich (foto: Twitter politie basisteam Peelland).
De man had een blok hasj en een wapen bij zich (foto: Twitter politie basisteam Peelland).
21.25

Man valt twee meter naar beneden

Een jonge man is bij snookercentrum Snooktertown aan de Hoofdstraat in Helmond twee meter naar beneden gevallen. Hoe dit kon gebeuren, wordt onderzocht. De man is in een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Enkele andere bezoekers raakten lichtgewond, maar hoefden niet naar een ziekenhuis gebracht te worden.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone