Marlon B. zwijgt over moord op zijn ex Silvana, 90 dagen langer vast - Omroep Brabant

Marlon B. zwijgt over moord op zijn ex Silvana, 90 dagen langer vast

30 november 2022 om 14:44 • Aangepast 1 december 2022 om 14:45
nl
Marlon B., die vastzit voor de dood van zijn ex Silvana Heber, blijft 90 dagen langer vastzitten. Dat heeft de Raadkamer van de rechtbank in Den Bosch woensdag besloten. De man wil de politie niets vertellen over de dood van zijn ex, maar het Openbaar Ministerie gaat ervanuit dat hij haar dood van tevoren heeft gepland.
Profielfoto van Cor Bouma
Geschreven door

Marlon B. wil niks zeggen over de verdwijning en de dood van zijn ex. "Hij bekent, noch ontkent", aldus woordvoerder Bart Vaessen van het Openbaar Ministerie.

Volgens Vaessen is de politie door eigen onderzoek bij de locatie uitgekomen, waar het lichaam van Silvana werd gevonden. Eerder werd gezegd dat dat via een tip was gebeurd.

Het OM gaat ervanuit dat Marlon B. de moord op zijn ex Silvana Heber van tevoren heeft gepland. Daarom wordt Marlon B. vervolgd voor moord.

In een bosgebied aan de Half Mijl in Vessem werd Silvana gevonden.
In een bosgebied aan de Half Mijl in Vessem werd Silvana gevonden.

Silvana (36) werd vorige week dinsdagavond dood gevonden in een bosgebied bij Vessem. Ze was sinds de zaterdag ervoor vermist. Haar ex, Marlon B. (41), werd die zaterdag direct aangehouden voor betrokkenheid bij haar vermissing.

Nog voordat het lichaam van Silvana werd gevonden, liet het Openbaar Ministerie weten dat het ervan uitging dat ze niet meer leefde en dat Marlon wordt vervolgd voor moord.

Silvana en Marlon hadden drie jaar een relatie. Ze hadden geen kinderen samen. Marlon heeft twee zoontjes uit eerdere relaties en Silvana had twee jonge dochters.

LEES OOK:

Als een vrouw wordt vermoord, heeft de partner of de ex het meestal gedaan

Opgepakte ex van vermiste Silvana, 'Een gesloten man met losse handjes'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone