Zwaar mishandelde man aan verwondingen overleden

1 december 2022 om 13:13 • Aangepast 8 december 2022 om 13:51
nl
De 54-jarige mishandelde Italiaan die vorige week dinsdag zwaargewond in Eindhoven werd gevonden is aan zijn verwondingen overleden. Dat meldt de politie donderdag. Er is nog veel onduidelijkheid over wat er precies gebeurd is.
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door
Ron Vorstermans

De man werd vorige week dinsdag zwaargewond gevonden in een huis aan de Bakkerstraat en met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Wat er is gebeurd, blijft nog grotendeels onduidelijk. De recherche lijkt er in ieder geval zeker van dat de Italiaan vorige week maandag al zwaar is toegetakeld. Eerder die dag kwam hij met de trein aan in Eindhoven. Mogelijk kwam hij vanuit Duitsland.

In de uren daarna zou hij hebben rondgehangen in de buurt van het station en in de wijk Oud Woensel. Voor hij naar het huis aan de Bakkerstraat is vertrokken, bracht hij nog een bezoekje aan iemand in de Hemelrijken.

Mogelijk eerder mishandeld
De recherche sluit nog niet uit dat de man op dat moment al mishandeld was. "Als hij al gewond was voordat hij in Eindhoven aankwam, dan kan het bijna niet anders dan dat dit is opgevallen."

Daarom worden mensen die de man misschien gezien hebben óf camerabeelden hebben, gevraagd zich te melden. De Italiaan droeg vorige week maandag een blauwe spijkerbroek en een donkere jas met een capuchon.

LEES OOK: Italiaan zwaar mishandeld gevonden, politie tast in het duister

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone