Wapen, drugs en gewonde man gevonden na ruzie in huis - Omroep Brabant

Wapen, drugs en gewonde man gevonden na ruzie in huis

7 december 2022 om 15:25 • Aangepast 15 december 2022 om 17:00
nl
Bij een ruzie in een huis aan de Langdonkstraat in Helmond is dinsdagochtend vroeg een 26-jarige Helmonder gewond geraakt. Bij het politieonderzoek in het huis kwamen een wapen en een grote voorraad aan drugs boven water. De man uit Helmond en de 42-jarige bewoonster zijn aangehouden.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

Rond halfvier kwam er bij de politie een melding binnen van een ruzie tussen meerdere personen. Bij aankomst in de Langdonkstraat troffen agenten de gewonde man uit Helmond aan. De man is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

In de woonkamer vonden agenten een vuurwapen en een gripzakje met drugs. Ook roken zij een penetrante lucht. De brandweer deed daarop metingen, maar er was geen sprake van gevaarlijke stoffen.

Bij het doorzoeken van het huis vonden de agenten de flinke voorraad drugs. Het vuurwapen en de verdovende middelen zijn in beslag genomen. De bewoonster van het huis aangehouden.

Wat er precies in het huis is gebeurd, is niet duidelijk. De politie zoekt nog getuigen en camerabeelden in de omgeving van de woning.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.