Zware mishandeling door groep jongeren: vijfde verdachte meldt zich

12 december 2022 om 17:49 • Aangepast 20 december 2022 om 16:35
nl
Een vijfde verdachte heeft zich maandag bij de politie gemeld in verband met een mishandeling in Schijndel. Daarbij werden op 21 augustus twee mannen en een vrouw zwaar toegetakeld door een groep jongeren. Vier verdachten hadden zich eind november al gemeld. De politie zoekt nu nog een zesde en laatste verdachte van de groep.
Profielfoto van Frits van Otterdijk
Geschreven door

De eerste vier verdachten meldden zich bij de politie nadat Bureau Brabant aandacht aan de zaak besteedde. Aanvankelijk werden alle verdachten onherkenbaar in beeld gebracht. Mochten zij zichzelf niet aangeven op het politiebureau dan zouden ze herkenbaar in beeld komen.

Vier van de zes verdachten zwichtten voor deze waarschuwing. Een vijfde en zesde verdachte kwamen daarna wel herkenbaar in beeld. De politie zoekt nu alleen nog nummer zes van de groep jongeren voor de zware mishandeling.

De drie slachtoffers waren op stap in Schijndel. Toen ze in de Hoofdstraat liepen, zagen ze de groep een fietsenrek vernielen. Toen een van hen er wat van zei, sloegen de jongeren er meteen op los.

LEES OOK: Zware mishandeling: vier jongens melden zich, deze twee worden nog gezocht

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!