Helmond Sport presenteert Bob Peeters als nieuwe trainer

23 december 2022 om 18:50 • Aangepast 27 december 2022 om 09:21
nl
De Belg Bob Peeters is gepresenteerd als de nieuwe trainer van Helmond Sport. Dat deed de nummer 17 van de eerste divisie vrijdag. Verder werd bekend dat Dirk Jan Derksen hoofd scouting wordt. Na het aantrekken van Jurgen Streppel als technisch manager zijn hiermee de belangrijkste technische functies volgens de club ingevuld. Streppel tekende een contract van 5,5 jaar.
Profielfoto van ANPProfielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

In Nederland was Peeters eerder trainer van TOP Oss. Daarnaast werkte hij bij diverse clubs in België. Als voetballer kwam hij onder meer uit voor Roda JC en Vitesse. Peeters speelde dertien keer voor het nationale elftal van België.

"Ik ben blij dat ik bij deze ambitieuze club ga werken", zegt Peeters. "Aan mijn eerdere verblijf in Nederland bij TOP Oss heb ik goede herinneringen overgehouden. De mentaliteit van Brabanders past goed bij mij. Ik vind het belangrijk dat de synergie tussen spelers, staf en supporters goed is. Daar gaan we heel hard aan werken, zodat iedereen zich gaat identificeren met het team en de club."

LEES OOK:
Bob Peeters nieuwe trainer van TOP Oss: 'Blij met Nederland'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!