Stuur 't Brabants Buske naar de leukste carnavalsactiviteiten - Omroep Brabant
Video

Stuur 't Brabants Buske naar de leukste carnavalsactiviteiten

maandag om 15:07 • Aangepast maandag om 15:56
nl
Wachten op privacy instellingen...
Nog iets minder dan een maand en dan barst het carnavalsfeest weer los! 't Brabants Buske gaat alle dagen op pad om te laten zien hoe er in ieder dorp of stad carnaval wordt gevierd. En zoals altijd mag jij zeggen waar ze naartoe moeten gaan.
Profielfoto van Nicole Melchers
Geschreven door

't Brabants Buske rijdt vanuit normaal gesproken alleen op zaterdag. Maar speciaal voor carnaval wordt er ook dit jaar een uitzondering gemaakt. Het team staat tijdens carnaval onder leiding van verslaggever Hannelore Struijs. Wat ze tegenkomen zie je in de uitzendingen van het Fijnfisjenie Café.

Als je aan Hannelore vraagt wat haar favoriete carnavalsbijdrage was, krijg je allesbehalve een eenduidig antwoord. "Ik ben fan van alle knotsgekke evenementen die georganiseerd worden. Of dat nou een frikandellenvreetwedstrijd is in 't Kielegat is of een zeepkistenrace in het Peelleuterrijk. We doen altijd graag mee!"

Win een carnavalspakket met jouw tip!
Van carnavalszaterdag 18 februari tot en met dinsdag 21 februari kan je 't Buske op pad sturen. Stuur een mailtje naar: [email protected].

  • Zet er duidelijk bij op welke dag en hoe laat het gebeurt.
  • Ook contactgegevens zijn handig natuurlijk, want dan kunnen Hannelore en het team je makkelijker vinden als het druk is.

Elke tip die ingestuurd wordt, maakt ook nog een kans op een carnavalspakket. Compleet met onder meer een sjaal en de nieuwe carnavalsemblemen.

Het laatste carnavalsnieuws hoor je het eerst in Roeptoetgat. Blijf de hele carnaval op de hoogte via roeptoetgat.nl

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone