Video

Twee vrouwen en man aangehouden voor internationale drugshandel in Tilburg

24 januari 2023 om 13:32 • Aangepast 25 januari 2023 om 09:55
nl
Een speciaal arrestatieteam heeft maandagochtend op de Conservatoriumlaan in Tilburg drie mensen aangehouden voor internationale drugshandel. Het drietal wordt ook verdacht van wapenhandel en witwassen.
Profielfoto van Collin BeijkProfielfoto van Ista van Galen
Geschreven door

De verdachten zijn een 57-jarige man en 60-jarige vrouw uit Tilburg en een 42-jarige vrouw uit Geertruidenberg. Het drietal werd opgepakt door de Dienst Speciale Interventies, een speciaal arrestatieteam van de politie.

Ongeveer vijftien rechercheurs deden onderzoek bij en in het huis aan de Conservatoriumlaan. Er zijn twee auto's zijn in beslag genomen, maar of en wat er nog meer is gevonden, kan de politie niet zeggen. Tegelijk met het onderzoek in Tilburg werden door de politie in Roemenië en Polen panden doorzocht.

Onderschepping
De politie startte een onderzoek naar aanleiding van onderschepte berichten over de handel in verdovende middelen en vuurwapens. Hierbij kwam de politie de drie verdachten op het spoor.

Mogelijk hebben ze zich stelselmatig beziggehouden met illegale handel in onder meer Roemenië, Polen en Duitsland. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!