NAC blijft zich versterken, nieuwe aanvaller tekent in Breda

26 januari 2023 om 13:48 • Aangepast 2 februari 2023 om 13:25
nl
Voetbalclub NAC Breda heeft zich versterkt met Tom Boere. De aanvaller wordt overgenomen van eredivisionist Cambuur Leeuwarden. De 30-jarige spits heeft in Breda een contract voor tweeënhalf jaar getekend.
Profielfoto van ANP
Geschreven door

Boere werd door Cambuur in de zomer van 2021 overgenomen van het Duitse SV Meppen. In anderhalf jaar maakte de spits in Leeuwarden zes doelpunten in 37 wedstrijden. Daarmee vormde hij een belangrijk onderdeel van het team dat vorig seizoen de hoogste eindklassering ooit van Cambuur in de Eredivisie wist te bereiken.

Dit seizoen kwam Boere dertien competitieduels in actie voor Cambuur, maar scoorde hij niet. Cambuur heeft dit seizoen sowieso pas negen doelpunten gemaakt.

Ómarsson
Vorige week legde NAC ook al de IJslandse aanvaller Elias Mar Ómarsson vast. Hij kwam transfervrij over van het Franse Nîmes Olympique. Ómarsson tekende een contract voor anderhalf jaar met een optie voor nog een jaar.

NAC bezet de teleurstellende elfde plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Dat kostte coach Robert Molenaar de kop. Hij is opgevolgd door de Duitser Peter Hyballa. Onder zijn leiding hoopt NAC zich alsnog te mengen in de strijd om promotie naar de Eredivisie.

LEES OOK: Trainer Peter Hyballa keert terug bij NAC Breda

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!