Ernstig zieke PSV-woordvoerder Thijs Slegers wordt niet meer beter

2 februari 2023 om 13:30 • Aangepast 9 februari 2023 om 15:06
nl
De ernstig zieke Thijs Slegers (46), bekend als woordvoerder van PSV, wordt niet meer beter. Dat heeft hij donderdagmiddag laten weten in een bericht op social media. "De artsen kunnen niets meer voor me doen."
Profielfoto van Freek van der Venne
Geschreven door

Slegers werd in 2020 getroffen door acute leukemie. "De afstotingsziekte die me al maanden dwars zit, is geen halt toe te roepen", laat Slegers weten. "Na een eerder geslaagde stamceltransplantatie zullen de naweeën me uiteindelijk fataal worden. De artsen kunnen niets meer voor me doen."

Slegers stopte door zijn ziekte noodgedwongen met zijn werk als woordvoerder.

'Noodlot accepteren'
Hoe lang Slegers nog te leven heeft, is niet duidelijk. "Ons rest niets anders dan het noodlot te accepteren en er mee te dealen. Mijn gezin en ik danken jullie allemaal voor de steun die we mochten ontvangen in de voorbije jaren. Dat heeft ons ontzettend goed gedaan", zegt hij in het bericht.

In het statement schrijft Slegers met een knipoog: "Tips voor voor goeie series zijn welkom. Moet de tijd toch door zien te komen."

'Schrijf je in als stamceldonor'
Slegers roept zijn volgers op zich in te schrijven als stamceldonor. "Als jullie me echt blij willen maken, schrijf je via Matchis in. Ik ben niet meer te helpen, maar anderen wel!"

LEES OOK: PSV en Philips zoeken bloeddonors, maar PSV-spelers mogen niet meedoen

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!