Vrouw die mogelijk ontvoerd werd, gezond en wel teruggevonden

11 februari 2023 om 17:21 • Aangepast 21 februari 2023 om 02:04
nl
De vrouw die mogelijk slachtoffer was van een ontvoering in Eindhoven, is zaterdagavond gezond en wel teruggevonden. De hulp van het ingeschakelde publiek leidde tot de gouden tip. Dat meldt de politie.
Profielfoto van Lobke Kapteijns
Geschreven door

Wat er precies aan de hand was is vooralsnog niet duidelijk. "We gaan nog uitzoeken hoe de vork in de steel zit", zei een woordvoerder van de politie. Er is nog geen duidelijkheid of ze nu wel of niet ontvoerd is. "We doen naarstig onderzoek", aldus de woordvoerder. "Tips en info over deze zaak blijven welkom."

Eerder zaterdag verspreidde de politie een bericht over de mogelijke ontvoering van de vrouw. Ze zou volgens getuigen op vrijdag rond tien over zes in de buurt van het Stationsplein door drie mannen hardhandig een Citroën C2 (ouder model) in geduwd zijn. Vlak daarvoor had ze met een van die mannen ruzie gehad vlakbij een bioscoop aan de Dommelstraat.

De politie riep de hulp in van het publiek en vroeg mensen om tips. Zaterdagavond heeft ze gemeld dat de vrouw in goede gezondheid verkeert.

Camerabeelden
Camerabeelden die gemaakt zijn in de omgeving zijn meegenomen in het onderzoek. De politie zoekt nog altijd naar getuigen die gezien hebben wat er vrijdagavond is gebeurd in de buurt van het Stationsplein of meer over de auto kunnen vertellen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!