Liveblog

112-nieuws: twee gewonden na ongeluk • woningbrand in Heesch

15 februari 2023 om 20:29 • Aangepast 26 oktober 2023 om 19:46
nl
In dit liveblog houden we je deze woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten

21.42

Brand bij huis in Heesch

Bij een vrijstaand huis aan de Zoggelsestraat in Heesch is vanavond brand uitgebroken. Het vuur ontstond in de schoorsteen en sloeg al snel over naar het dak. Het huis raakte zwaar beschadigd. De bewoners waren thuis toen de brand uitbrak en zijn niet gewond geraakt. De brandweer was aanwezig met twee blusvoertuigen, twee waterwagens en een hoogwerker. Stichting Salvage is ingeschakeld.

Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
20.22

Twee gewonden na ongeluk

Op de Vierbundersweg in Dongen is rond half acht een ongeluk gebeurd. Twee auto's botsten op elkaar. De ravage is groot. Verspreid over zo'n tachtig meter weg liggen brokstukken. Beide bestuurders raakten licht gewond. De politie heeft de weg deels afgesloten.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
18.46

Man gewond na steekpartij

Op de Noordhoekstraat in Schaijk is vanavond in een huis op een vakantiepark een steekpartij geweest. Daarbij raakte een man aan zijn arm gewond. Het slachtoffer moest voor behandeling naar het ziekenhuis. De politie heeft een verdachte aangehouden en onderzoekt wat aan de steekpartij vooraf is gegaan. De melding van de steekpartij kwam rond kwart voor zeven bij de politie binnen.

Foto: Kevin Kanters/SQ Vision.
Foto: Kevin Kanters/SQ Vision.
17.57

27 bestuurders met telefoon in hand

In Waalwijk stond gisteren boven de A59 een zogeheten monocam. Dat is een camera die vanaf een viaduct in auto's kan kijken om te zien of iemand een telefoon in de hand heeft. In totaal kunnen 27 bestuurders een boete van 350 euro op de deurmat verwachten.

Foto: Politie Waalwijk.
Foto: Politie Waalwijk.
17.45

Scooter gestolen

De politie heeft gisterochtend in Rijen in de tuin van een huis aan de Irenestraat een gestolen scooter en meerdere gestolen kentekenplaten gevonden. De 16-jarige bewoner is aangehouden. Vandaag werd nog iemand aangehouden in verband met diefstal van deze scooter.

Wachten op privacy instellingen...
17.37

Auto vliegt in brand

Op de Kempensebaan in Eindhoven is een auto in brand gevlogen. Een auto die ervoor geparkeerd stond, is beschadigd geraakt. De brandweer is aanwezig en koelt de accu's.

Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
16.53

Man vermist in Eindhoven

Een 89-jarige man werd vermist in Eindhoven. Rond tien voor half zes is hij gevonden.

Wachten op privacy instellingen...
15.56

Negen bekeuringen bij controle

De politie heeft vandaag een snelheidscontrole gehouden op de Boerdonksedijk in Erp. Aanleiding was een ernstig ongeluk dat vorige week op deze weg gebeurde, waarbij drie mensen gewond raakten. In totaal heeft de politie negen boetes uitgeschreven aan bestuurders die te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 107 kilometer per uur, terwijl op de weg een maximumsnelheid van 60 kilometer per uur geldt.

De hoogst gemeten snelheid was 107 kilometer per uur (Foto: Politie Meierijstad).
De hoogst gemeten snelheid was 107 kilometer per uur (Foto: Politie Meierijstad).
Op 8 februari raakten 3 mensen gewond bij een ongeluk in Erp (Foto: Marco van den Broek / SQ Vision).
Op 8 februari raakten 3 mensen gewond bij een ongeluk in Erp (Foto: Marco van den Broek / SQ Vision).
15.10

File op A2 rond Den Bosch

Na een ongeluk op de A2 richting Utrecht sta je rond Den Bosch in de file. Vanaf knooppunt Empel is maar een rijstrook vrij. Ook verkeer op de A59 heeft daar last van. De extra reistijd loopt op tot zeker een half uur.

14.41

Brandje op N640 Etten-Leur

Op de N640 in Etten-Leur is er een brandje ontstaan in de oplegger van een vrachtwagen. De brandweer had het vuur snel onder controle. De weg was een tijdje afgezet.

Foto: Tom van der Put/SQ Vision
Foto: Tom van der Put/SQ Vision
13.36

Jongen (13) vermist in Helmond

De politie is in Helmond op zoek naar een 13-jarige jongen, die vermist wordt. Hij zou voor het laatst gezien zijn in de buurt van het Jurapad. Hij heeft halflang blond haar en draagt een beige trui met daarover een grijze bodywarmer, een zwarte broek en een zwarte heuptas.

12.26

Vrachtwagen met pech op A58

Een vrachtwagen met pech zorgt op de A58 van Breda naar Tilburg voor vertraging. Bij knooppunt Sint Annabosch is de rechterrijstrook dicht. Je moet rekening houden met zeker 20 minuten vertraging.

Wachten op privacy instellingen...
10.14

Ook Tilburger aangehouden met wapen

Een 59-jarige man uit Tilburg is dinsdagmiddag aangehouden, nadat hij met een mes over straat liep. De politie kreeg rond kwart over vier meldingen dat de man zich verdacht gedroeg in de omgeving van de Lieven de Keijstraat.

Toen agenten hem even later staande hielden, bleek dat hij het mes bij zich had. Later werd in zijn huis ook nog een nepwapen gevonden. Beide zijn in beslag genomen. De man mocht na zijn verhoor weer naar huis. Hij kreeg twee bekeuringen.

10.09

Roosendaler pakt wapen bij verkeersruzie

Een 24-jarige man uit Roosendaal is dinsdagmiddag aangehouden, nadat hij bij een verkeersruzie op de Laan van Europa een wapen uit zijn auto pakte. Aan de hand van zijn signalement konden agenten hem even later aan de kant van de weg zetten. De man gaf toe dat hij een wapen bij zich had. Het bleek te gaan om een airsoft-geweer.

Het is verboden om zo'n wapen zomaar bij je te hebben. De politie heeft het daarom in beslag genomen. De man werd meegenomen naar het bureau, maar is inmiddels weer vrijgelaten. Hij krijgt wel een boete van 500 euro.

09.19

Ongeluk op A59

Na een ongeluk op de A59 van Waalwijk naar Den Bosch, stond je bij Nieuwkuijk zeker een half uur in de file. De rechterrijstrook was daar afgesloten.

08.20

Bestelbus en vrachtwagen botsen

Een bestelbus en een vrachtwagen zijn op elkaar gebotst op de Vossendaal in Etten-Leur. Vooral de bestelbus had daardoor flinke schade aan de voorkant. De bestuurder raakte gewond en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeluk precies kon gebeuren, is nog niet duidelijk.

Foto: Tom van der Put/SQ Vision
Foto: Tom van der Put/SQ Vision
07.43

Problemen met verkeerslichten

Op de N65 bij Vught (afrit Cromvoirt) werken de verkeerslichten niet goed. Dat zorgt voor de nodige vertraging. Zo moet verkeer richting Den Bosch rekening houden met zeker 40 minuten vertraging.

06.15

Waarschuwing voor dichte mist

In het hele land komt plaatselijk dichte mist voor, zo waarschuwt de ANWB vanochtend. Voor Brabant geldt de waarschuwing vooral voor het meer westelijke deel van de provincie.

Wachten op privacy instellingen...
06.00

13-jarige jongen uit Oirschot weer terecht

Dinsdagavond werd een poosje een 13-jarige jongen uit Oirschot vermist. Rond half acht werd een Burgernetmelding verspreid. Een politiewoordvoerder laat weten dat hij inmiddels weer terecht is.

00.00

Vrachtwagen vol chemicaliën en drugslabketels


Bij een verkeerscontrole in Goirle heeft de politie gisteren bij toeval een grote hoeveelheid chemicaliën en drugslabsketels ontdekt. De vondst werd gedaan toen agenten tijdens de controle op de Turnhoutsebaan een vrachtwagen aan de kant zetten.

De laadruimte van de gehuurde vrachtwagen bleek vol te zitten met de ketels en chemicaliën. Die zijn afkomstig uit een drugslab. De 39-jarige bestuurder, een man uit Tilburg, is aangehouden en zit vast. De politie doet verder onderzoek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!