Video

Carnavalsvierder belandt op verkeerde oever en wordt met hoogwerker gered

18 februari 2023 om 22:48 • Aangepast 1 maart 2023 om 02:03
nl
Een man uit Geldrop is zaterdagavond in een sloot gevallen in Waalre, nadat hij veel te diep in het glaasje had gekeken. Hij wist weer op de kant te klauteren, maar aan de verkeerde oever. Hij was zo dronken dat hij niet meer op zijn benen kon staan en belde zelf de hulpdiensten om gered te worden.
Profielfoto van Janneke Bosch
Geschreven door

De start van carnaval was een stevige, voor de Geldroppenaar. Tegen negen uur op zaterdagavond kwam hij per ongeluk in een sloot terecht langs de Voorbeeklaan in Waalre. Drijfnat wist hij zelf weer op de kant te klimmen. Maar wel aan de overkant.

Volgens een 112-correspondent was de man te ver heen om zelf nog over het water terug te springen naar de goede kant van de sloot. En daarop besloot het slachtoffer zelf de hulpdiensten in te schakelen.

Hoogwerker
Toegesnelde agenten konden wel om de situatie lachen, volgens onze correspondent. Een agente is naar de overkant gesprongen om de man bij te staan. Ondertussen werd een hoogwerker van de brandweer ingeschakeld om de man weer naar de goede kant van de sloot te brengen.

Daar is hij nagekeken door ambulancepersoneel. De man was helemaal nat en had het koud, maar was niet onderkoeld. Er is een taxi voor hem besteld die hem naar Geldrop zou brengen.

Foto: Jozef Bijnen/SQ Vision
Foto: Jozef Bijnen/SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!