Video

Verdacht busje in de berm zorgt voor uitgebreid politieonderzoek

23 februari 2023 om 06:07 • Aangepast 3 maart 2023 om 02:00
nl
De politie heeft woensdagavond uitgebreid onderzoek gedaan bij een grijs bestelbusje dat schuin in de berm stond geparkeerd langs de Aalsterweg in Eindhoven. Agenten in witte pakken onderzochten de wagen en de omgeving, de politie wilde woensdagavond niet meer kwijt dan dat ze onderzoek doet naar een 'verdachte situatie'.
Profielfoto van Lobke Kapteijns
Geschreven door

Het onderzoek begon woensdagavond rond negen uur en ging door tot diep in de nacht. De ventweg tegenover een nabijgelegen hotel werd afgezet. Inmiddels is de weg weer vrij en is het busje weg. De politie laat ook op donderdag weten dat ze niets kan melden over de situatie.

De recherche kwam woensdag met meerdere mensen ter plaatse. Een speurhond werd ingezet voor sporenonderzoek. De hond sloeg verschillende keren aan in de buurt van het busje en in een nabijgelegen bosje. Op die plekken is door de politie vervolgens onderzoek gedaan en er werd bewijsmateriaal verzameld. Er is op verschillende plekken gefotografeerd en er lagen gele bordjes op straat.

De politie lijkt de zaak groots en serieus op te pakken maar ze wil niets kwijt. "We doen onderzoek naar een verdachte situatie. In het kader van het onderzoek kunnen we op dit moment niet meer zeggen."

Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!