Video

Supportersvereniging boos op veldbestormer: 'Je verziekt het voor je club'

24 februari 2023 om 10:55 • Aangepast 7 maart 2023 om 02:04
nl
De PSV Supportersvereniging is niet te spreken over de actie van de man die donderdagavond in het Philips Stadion het veld op stormde en de keeper van Sevilla aanviel. De vereniging vraagt zich op haar site ‘wie nou zoiets doet’. "Ongelooflijk.”
Profielfoto van Cor Bouma
Geschreven door

De wedstrijd van PSV in de Europa League tegen Sevilla werd in blessuretijd meteen stilgelegd toen een man het veld opkwam en richting de doelman van Sevilla rende. Hij sloeg de goalie in het gezicht, viel achterover en werd door spelers van PSV en Sevilla in de kraag gevat.

De PSV-supporters balen al dat hun club is uitgeschakeld in Europa en de onbezonnen actie van de man die het veld opstormde maakt de kater nog groter.

"De beelden gaan de wereld rond met de naam van onze club erbij."

“Wat verziek je het dan voor de club, voor de wel echte supporters en ja, eigenlijk ook voor jezelf”, is te lezen op de site van de Supportersvereniging PSV. “De beelden van de aanval gaan de wereld rond. Met de naam van onze club daarbij. Met als onderschrift dat het om een PSV-fan gaat. Maar sorry, als je dit doet dan ben je geen PSV-fan.”

Mocht de man die de keeper aanviel, lid zijn van de Supportersvereniging, dan neemt de vereniging in ieder geval maatregelen, zoals royeren, zo staat te lezen.

LEES OOK: Man met capuchon belaagt keeper van Sevilla bij wedstrijd tegen PSV

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!