Video

Alle verdachten van heftige mishandeling met carnaval in Diessen weer vrij

3 maart 2023 om 16:26 • Aangepast 14 maart 2023 om 02:00
nl
Alle vier de jongeren die waren opgepakt na een heftige mishandeling tijdens carnaval in Diessen, zijn weer vrij. Bij de mishandeling op carnavalsdinsdag werd een jongen van zestien zwaar mishandeld, beelden ervan gingen het internet over.
Profielfoto van Freek van der Venne
Geschreven door

De vier verdachten werden maandag door de politie aangehouden en gehoord. Een van hen werd een dag later vrijgelaten, de andere drie mochten donderdag weer naar huis. Het onderzoek naar de mishandeling loopt nog steeds, laat de politie weten.

De mishandeling bij een partycentrum in Diessen op carnavalsdinsdag zorgde voor veel onrust in het dorp. Op de beelden is te zien hoe het slachtoffer op de stoep van partycentrum Hercules door meerdere jongens werd aangevallen. Er vielen rake klappen en het slachtoffer werd ook geschopt, onder meer tegen zijn hoofd. Omstanders grepen niet in.

‘Maatschappelijke onrust’
Nadat de beelden naar buiten kwamen, meldden zich drie jongeren op het politiebureau. Of dit ook de jongens zijn die werden aangehouden, wil de politie niet bevestigen. Als reden noemt ze 'de maatschappelijke onrust die de mishandeling teweeg heeft gebracht'.

Beelden van de mishandeling gingen het internet over.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!