Na verwisseling van katten leven eigenaren van pension in een 'nachtmerrie'

9 maart 2023 om 13:29 • Aangepast 18 maart 2023 om 02:03
nl
Eigenares Hannie Hendriks van Dierenpension D'n Diesdonk is behoorlijk van slag door alle negatieve reacties op het verwisselen van twee katten. Een kater werd meegegeven aan de verkeerde mensen en sindsdien leven de eigenaren van het Budelse pension naar eigen zeggen in een 'nachtmerrie'.
Profielfoto van Studio040
Geschreven door

"Het is het ergste wat je kan overkomen", zegt Hannie Hendriks. "Wij laten altijd de eigenaren hun eigen kat uit de kamer halen. Zo deden we het deze keer ook. Ze riepen hem, knuffelden nog even en namen hem toen mee naar huis. Ook Alexandra kwam haar kat Sammy op deze manier ophalen. Ook toen was er nog niks aan de hand."

Na vier dagen bleek het Sammy echter te zijn verwisseld met een andere kat. En nu is Sammy ook nog eens zoek, want de mensen die hem per ongeluk hadden meegenomen, hebben hem buiten gelaten in een deel van Eindhoven dat hij niet kent.

Alexandra heeft een noodkreet geplaatst op Facebook. Die leverde al meer dan achthonderd opmerkingen en verontwaardigde reacties op. Zelfs de landelijke media besteedden aandacht aan de verwisseling.

"Afschuwelijk, die dingen die gezegd worden over ons."

Hannie en haar man vinden alle ophef verschrikkelijk en noemen het 'afschuwelijk' wat er over hen wordt geschreven. "Het enige wat wij willen, is natuurlijk dat Sammy snel wordt gevonden. Gelukkig hebben we ook een paar steunbetuigingen gekregen van onze vaste klanten."

Het ophaalbeleid van Dierenpension D'n Diesdonk is inmiddels aangepast en Alexandra heeft haar geld teruggekregen. De komende dagen blijft ze verder zoeken naar Sammy, zo meldt ze op Facebook.

LEES OOK: Alexandra krijgt verkeerde kat mee naar huis door foutje pension

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!