Man met mes in het gezicht gestoken op station Eindhoven Centraal

11 maart 2023 om 18:49 • Aangepast 21 maart 2023 om 02:03
nl
In het Centraal Station van Eindhoven heeft zaterdagmiddag rond vijf uur een man messteken in zijn gezicht opgelopen. Het 43-jarige slachtoffer kwam er met lichte verwondingen vanaf. Hij is behandeld in het ziekenhuis. De dader sloeg op de vlucht en wordt nog altijd door de politie gezocht.
Profielfoto van Frits van Otterdijk
Geschreven door

Aanvankelijk dachten agenten die op de melding afkwamen dat het slachtoffer zichzelf had verwond in de stationshal. Maar er bleek sprake van een ruzie tussen twee mannen in de hal van het station.

Camerabeelden
Toen de agenten aankwamen, bleek de verdachte er al vandoor te zijn gegaan in de richting van de Fuutlaan.

Omdat er geen duidelijk signalement van de aanvaller is, hoopt de politie via camerabeelden te achterhalen wie de dader is. Wel zijn er beelden waarop te zien is dat het slachtoffer en de dader ruzie hebben. Maar die geven geen duidelijk beeld van wat er precies is gebeurd. Het uitdelen van de messteken staat ook niet op camera.

Getuigen
De politie hoopt dat mensen die de ruzie tussen de twee mannen hebben zien gebeuren, zich willen melden. Datzelfde geldt voor mensen die de verdachte in de buurt van de Fuutlaan of het Centraal Station hebben gezien.

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision
Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!