Liveblog

112-nieuws: vrouw gewond door brand • man gevonden in een sloot

12 maart om 16:40 • Aangepast 21 maart om 02:00
nl
In dit liveblog hielden we je deze zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

Dit liveblog is gesloten.

Liveblog

21.42

Vrouw vermist in Teteringen

Een 21-jarige vrouw is vermist in Teteringen. Via Burgernet wordt gevraagd om naar haar uit te kijken. Het gaat om een licht getinte vrouw met lang donkerbruin krullend haar en blauwe ogen.

Ze heeft een klein postuur en een opmerkelijk detail is dat haar voortanden in een V staan. Mensen die een tip hebben, wordt gevraagd 112 te bellen.

17.26

File op A59 door spoedreparatie

Op de A59 staat een file van zo'n vier kilometer op de zondagavond, door een spoedreparatie die daar wordt uitgevoerd aan de weg. Dat gebeurt tussen Waalwijk en Raamdonksveer.

16.35

Man gevonden in een sloot in Wijk en Aalburg

Er is een man gevonden, die in Wijk en Aalburg in een sloot was beland. Politiemensen en medewerkers van de ambulance hebben nog geprobeerd het slachtoffer te helpen, maar de hulp kwam te laat. De man is overleden. Ook een traumahelikopter landde in de buurt.

Foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision
Foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision
16.11

Felle brand in de keuken van een huis in Eindhoven

Een vrouw is vanmiddag gewond geraakt bij een felle brand in de keuken van haar huis aan de Mammoetstraat in Eindhoven. Ze lag te slapen op het moment dat de brand uitbrak en daardoor had ze veel rook ingeademd.

Ze heeft zuurstof gekregen van een ambulancemedewerker en daarna is ze naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
14.00

Politie zet stroomstootwapen in

Een cafébezoeker die al uit een aantal kroegen was gezet vannacht in Breda, weigerde zich te houden aan zijn 12-uursverbod voor de binnenstad. De man viel op omdat hij zich agressief gedroeg in het centrum. Toen agenten hem naar huis stuurden, begon hij te dreigen en schelden. Toen ze hem wilden aanhouden, wilde hij vluchten en gebruikten agenten hun stroomstootwapen.

13.55

Man op straat mishandeld in Breda

Een man uit Oosterhout (25) werd in de nacht van zaterdag op zondag geslagen en geschopt door drie mannen. Dat gebeurde nadat de drie eerder twee vrouwen uitscholden die bij het slachtoffer liepen. De man zei iets over de vervelende opmerkingen en werd toen mishandeld. De politie kon de drie agressievelingen aanhouden.

12.40

Gewapende overval in Hapert

Bij vakantiepark Landal Het Vennenbos aan de Schouwberg in Hapert vond om halfeen vanmiddag een overval plaats. Bij de overval zou gedreigd zijn met een wapen. De verdachte is er met een buit vandoor gegaan. Bij de overval raakte niemand gewond.

LEES OOK: Gewapende overval op vakantiepark, verdachte gaat er met buit vandoor

De politie doet onderzoek op Landal Het Vennebos in Hapert (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
De politie doet onderzoek op Landal Het Vennebos in Hapert (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
12.30

Tilburger zwaait met zakmes

Een 27-jarige Tilburger is afgelopen nacht aangehouden nadat hij in een café aan de Heuvel in Tilburg met een zakmes zwaaide. Hij had ruzie gekregen omdat hij drank bestelde maar niet betaalde. Het ging waarschijnlijk mis toen hij daarop aangesproken werd. Een 19-jarige man raakte lichtgewond. Hij is naar een ziekenhuis gebracht. De verdachte is aangehouden. Hij zit nog vast.

12.19

Agressieve man in café

Een man uit Drunen is afgelopen nacht ook aangehouden vanwege een opstootje in een café in Tilburg. Agenten spraken de man aan omdat die zich daar agressief gedroeg. Daarop schold de man de agenten uit. Toen zij hem uit de groep trokken om escalatie te voorkomen, verzette de man zich. Er ontstond een worsteling waarbij hij tegen de grond gewerkt moest worden. Aangekomen bij het cellencomplex werd de man weer agressief. Ook hij zit vast.

12.19

Poging doodslag in Tilburg

Een 26-jarige Tilburger is aangehouden vanwege poging doodslag, Op camerabeeld was te zien dat hij rond vijf uur zaterdagnacht in het centrum van Tilburg een man hard in het gezicht sloeg. Toen het slachtoffer viel tegen de rand van een perkje op de Heuvel werd hij een aantal keer in het gezicht en tegen het hoofd getrapt. Het slachtoffer, een 42-jarige man uit Polen, is naar een ziekenhuis gebracht.

LEES OOK: Man trapt andere man tegen hoofd, aangehouden voor poging doodslag

11.15

Auto slaat over de kop

Op de Putseweg in Ossendrecht is afgelopen nacht een auto over de kop geslagen en in een sloot beland. De politie houdt er rekening mee dat de bestuurder (31) met zijn mobiel bezig was toen het misging. Hij is naar een ziekenhuis gebracht. Een arts nam bloed af om te zien of de man ook onder invloed was.

11.04

Auto tegen boom in Haps

Een automobilist is vanochtend met zijn auto op een boom gebotst langs de Kalkhofseweg in Haps. Er zou volgens een 112-correspondent sprake zijn van een ernstige situatie. In de auto zaten een vader en drie kinderen. Een van de inzittenden moest door de brandweer bevrijd worden. Vanwege de ernst van de situatie kwam een traumaheli naar de plaats van het ongeluk.

LEES OOK: Gewonden bij ernstige botsing tegen boom in Haps, kind uit auto bevrijd

09.16

Gewonden bij botsing Roosendaal

Een automobilist is gisteren rond middernacht met zijn auto tegen een boom gereden nadat hij op een rotonde op de Onyxdijk in Roosendaal rechtdoor reed. Vermoedelijk op hoge snelheid. De bestuurder en een inzittende werden naar een ziekenhuis gebracht. Het gaat om twee 20- jarige mannen uit Bergen op Zoom.

08.08

Ambulancemedewerker mishandeld

Een ambulancemedewerker is afgelopen nacht mishandeld op de Badhuisstraat in Roosendaal. Een 23-jarige man uit Willemstad is aangehouden. Hij zou onder invloed zijn geweest. Het ging mis op het moment dat het ambulancepersoneel de man wilde behandelen. Toen trapte de man tegen de ambulancebroeder. Agenten grepen daarop in en hielden de man onder controle. Toch zag hij kans om een agent in zijn gezicht te spugen. De verdachte is gearresteerd, maar ging eerst naar het ziekenhuis voor medische zorg.

06.41

Auto in greppel in Sterksel

Een auto is vanochtend rond zes uur in een greppel beland naast de Somerenseweg in Sterksel. De bestuurster is door de brandweer uit de auto gehaald. Ze is nagekeken door ambulancemedewerkers maar hoefde niet naar een ziekenhuis gebracht te worden. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om de auto mee te nemen. De vrouw is door de politie meegenomen omdat vermoed wordt dat ze onder invloed reed.

De auto belandde in een greppel naast de Somerenseweg in Sterksel (foto: Dave Hendriks/SQ Vision).
De auto belandde in een greppel naast de Somerenseweg in Sterksel (foto: Dave Hendriks/SQ Vision).
De brandweer haalde de vrouw uit de auto in Sterksel (foto: Dave Hendriks/SQ Vision).
De brandweer haalde de vrouw uit de auto in Sterksel (foto: Dave Hendriks/SQ Vision).
23.45

Verwarde man rijdt carport binnen

Een man is gisteravond rond halfelf met zijn bestelbus een willekeurige carport aan de Lover in Veldhoven binnengereden. Hij zou volgens een 112-correspondent verward zijn en is meegenomen naar een politiebureau voor verder onderzoek. De schade is enorm.

De schade aan de carport in Veldhoven is aanzienlijk (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
De schade aan de carport in Veldhoven is aanzienlijk (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
De bestuurder van de bestelbus is meegenomen voor onderzoek (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
De bestuurder van de bestelbus is meegenomen voor onderzoek (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
22.45

Auto op de kop in de sloot bij Eindhoven Airport

Een automobilist is gisteravond met zijn auto van de N2 geraakt, over de kop geslagen en in een sloot terechtgekomen. Dat gebeurde bij de afrit naar Eindhoven Airport. De bestuurder hierbij liep lichte verwondingen op. De politie nam een blaastest af. Daaruit bleek dat de chauffeur mogelijk te veel had gedronken. De man is naar het ziekenhuis gebracht voor een bloedproef.

LEES OOK: Auto te water bij Eindhoven Airport, chauffeur ongedeerd

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision
Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone